![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam wszystkie opinie i wydaje mi sie, że chyba jednak macie racje :-)
Nie chodzi o to, że nie lepiej było zrobić małego domku, ale przy tej simce akurat o to mi chodziło :-) Przepraszam, poprawie się. Obiecuję, że zastosuję się do waszych porad przy budowaniu następnego domu tylko nie wiem czy jest sens wstawiać go na forum ;-) |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kinusia - jest sens
![]() Bo jeżeli zgadzasz się z opiniami to wiesz co możesz poprawić, by było lepiej ![]() Jeżeli nie zgadzasz się to zakomunikuj wszystkim: "Nie przejmuję się Waszą krytyką" i wystawiaj dalej... Ja tam widzę, że masz potencjał, bo bryłę naprawdę fajną zrobiłaś i gdzieniegdzie kolory też fajnie podobierałaś... Więc bierz się do budowania i dawaj ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
dziękuje ci bardzo, bjork, muszę powiedzieć że mnie podbudowałaś :-)
Biorę się do pracy i niedługo przytłoczę was kolejnym zakładem pogrzebowym ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Nie będe zbyt ostra bo sama nie zbyt dobrze buduje domki. No to bryła: Fajnie , że miałas pomysł na zbudowanie. Ciekawa ale duża. Chyba na poczatek każdy buduje takie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Jest sens go wystawiać! ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
BRYŁA- ma ciekawy kształt, ale taki szary kolor ma... I taka ogroomna! 6/10
OGRÓD-nieciekawy, powinno byc tam więcej różnego rodzaju roślin... No i z tyłu nie ma wcale żadnych kwiatów drzew. 3/10 JADALNIA Z KUCHNIĄ- Wieeelkie pomieszczenie! Mogłaś z tego zrobic oddzielnie jadalnie z kuchnią w innych ''pokojach''-odgrodzic ścianą. 3/10 POKÓJ- też duży... Kolory walą po oczach... Ta fontanna nie pasuje.... 2/10 BIBLIOTEKA- ładnie dobrane kolory ścian z podłogą. Też za duże pomieszczenie. 5/10 ŁAZIENKA- nawet,nawet. Ciekawe kolorki. Fajnie dopasowane. Ta lampa tam nie pasuje... I po co te 2 kibelki???! 6/10 GARAŻ- nic szczególnego. 3/10 SYPIALNIA- strasznie jaskrawe kolory. Nic tam ciekawego nie ma, żadnych ozdób... 4/10 BALKON- fajny. Więcej rośli by tam się przydało. 8/10 || ŁAZIENKA- fajne kolory. I znów- po co te 2 kibelki? ZA duże pomieszczenie. 6/10 Ocena całkowita: 46 /100 (jeśli dobrze policzyłam) czyli tak 2+/3- Jak na pierwszy domek na forum wcale nie najgorzej. ![]() Stosuj sie do porad podanych wyżej. Ostatnio edytowane przez cassant : 21.08.2008 - 17:02 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
kinusia24 - Jak miło widzieć taką osobe jak ty,pod względem tego ,że potrafisz przyjmować nasza krytykę,wnet sie nawet na niej 'podgrzewasz' i motywujesz do pracu ;] to dobry krok.Z pewnością się z tobą zgadzam,bo nei wazrto patrzeć na cudzą krytykę pod wzgledem ,że ktoś nas obraxił i nas nie lubi,lecz od względem ,że ta osoba nas motywuje do dalszej pracy.Szanuje to,ty też-z tego co przeczytałam
Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#19 |
Guest
|