![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła jest świetna. Wręcz mnie zatkało.
W środku wydaje mi się, iż jest nieco pustawo. np. w salonie. Nie rozpisuję się, bo właściwie do niczego innego nie muszę się już przyczepić ;p. Ocena: 9,5/10 - za te pustki. pe.es. Bardzo ładne łóżko w sypialni ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to jeden z lepszych Twoich domów ;D. Podoba mi się kolorystyka i umeblowanie, chociaż może bryła niedokońca w moim guście.
9,5/10 |
![]() |
#15 |
|
![]()
AAA!!! Jaki piękny dom!
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
mi się podoba tylko łazienka mi się nie podoba
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo łądnie się prezentuje z zewnątrz, chociaż chyba lepiej aby stolik był z tyłu domu, ale tak też jest ok.
Hall bardzo ładny, ale mogłeś lepiej zrobić jasne schody, lepiej by pasowały do wejść. W salonie nie podoba mi się firanka na tym dużym oknie . trochę dziwnie wygląda. Kuchnia podoba mi się najmniej , ale nie mówię, że jest nieładna. Chyba jest trochę za duża. Gabinecik jest ekstra, tylko trochę mało ksiązek tam. Bardzo fajna łazienka. Najbardziej spodobała mi się sypialnia. Jest piekna ! Tylko można by było dać na tą kanapę jakieś poduszki, czy coś, bo tak wygląda strasznie " surowo" Dom ma klimacik i to się liczy ![]()
#18 |
Guest
|
![]()
a pamietasz moze czy polki byly z jakiegos zestawu? aha, jeszcze pytanie: czy sa kompatybilne z czasem wolnym? czyli "czytaj powiesc" i "ucz sie opieki nad dziecmi"?
co do kafelkow przeszukalam wszystkie 24 strony zestawow i nie ma ![]() Ostatnio edytowane przez mabda : 05.07.2008 - 11:32 |
![]() |
#19 |
|
![]()
mabda - wróć półki nie są z mts2 ściągnąłem je razem z domem LINK sorry za pomyłkę
![]() Kafelki znalazłem na mts2 nie wiem coś kliknąłem i mi się wyświetliły najpopularniejsze dodatki na mts2 no i tam były, a jak będę grał w simsy to sprawdzę nazwę ok |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 14
|
![]()
Świetny ^o^. Tylko w hallu jest dla mnie za pusto. 9/10 ;D
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|