![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Uooch, wielkość tej bryły mnie poraziła. Jest ogromna. Ogólnie jest aż nieco za bardzo powydziwiana.
Dziwię Ci się, jak w tak dużym domu nie ma pustek. Gratulacje dla Ciebie za to ![]() A przy okazji - spory ten dom jak na dwie, młode jeszcze siostry. Ciekawe, skąd biorą kasę na swoje utrzymanie;p? Ocena: 9/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domek z zewnątrz troche smutny, ale w środku jest ok
![]() ![]() Ocenka: 9,5/10 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
O, jaki gigant! Z zewnątrz wygląda trochę jak budynek portu lotniczego, ale wewnątrz całkiem przyjemny...
8/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bryła jest dla mnie zbyt dziwna.
Nie podoba mi sie jej kolor. Taki szarawy. 15 i 16 zdjęcie chyba kwiaty ,,wtapiają się w ścianę'' W pokoju gdzie są biełe meble i telewizor nie podoba mi się dywan. 6/10 _________________________ Tokio Hotel is the best |
![]() |
#16 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie podoba mi sie jest okropny 2/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeju jaka bryła ^^ na pierwszy rzut oka wygląda jak centrum handlowe xD ale ogółem domek jest śliczny 10/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ciekawa bryła - dużo roslin wkoło budynku,ładnie to się prezętuje.
Wnętrza są bardzo ładnie zagospodarowane i dobrane kolory mebli i ścian. Podoba mi się tak dużo ilość kwiatów. Ocena- 9/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie jakoś tak nie podoba.
A w Środku B.ładnie 9.5/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()