![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
EDIT: Udostępniam parcelę do pobrania
![]() Mam nadzieję, że Wam się przyda w grze Nazwa: Hotel Densetsu Wymiary parceli: 50 x 50 Typ parceli: Hotel. Zalecana okolica wakacyjna - Wioska Takemizu. Ceny wynajmu domków: 1 985$ Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M - akcesoria, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: http://sims2pack.modthesims2.com/Sim...ller_v1514.exe Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Parcelę możesz pobrać z tego miejsca: POBIERZ Opiszcie mi wrażenia z gry proszę __________________________________________________ ____________ Pomysł kojarzycie ![]() Sorka za powtórzenie niektórych rozwiązań, ale po prostu mi tak pasowało... Hotel „Kwitnąca Czereśnia” jak dla mnie był za ogromny, więc postanowiłam zmodyfikować Schronisko Górskie i tak oto powstał Ośrodek „Densetsu Bishōjo Senshi” przeznaczony dla simów, którzy poszukują odpoczynku w Wiosce Takemizu. Ośrodek dedykowany jest Szczurowi ![]() Oto jak się prezentuje z widoku otocznia: ![]() Portiernia: ![]() Zaciszne i intymne miejsce na herbatkę: ![]() ![]() Stragan z sushi: ![]() Stanowisko meldunkowe (trochę źle ustawiłam ladę i dopiero po wyjściu z trybu budowy zdałam sobie z tego sprawę, ale w końcu na wschodzie wszystko mają inaczej ![]() ![]() Ogólna łazienka: ![]() ![]() Salon masażu: ![]() Kącik gier: ![]() Starożytna kapliczka: ![]() Basen z daleka od ruchliwej ulicy, chowany pomiędzy budynkami ![]() ![]() ![]() Ogródek ZEN: ![]() Pojedynczy domek do wynajęcia: ![]() Kuchnia: ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Skromna sypialnia: ![]() ![]() I łazienka: ![]() ![]() Tak oto to wygląda ![]() Przy okazji dziękuję za dotychczasowe oceny ![]() Zapraszam do komentowania i czekajcie na wyspę Twikki – już się buduje ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Björk : 23.04.2009 - 09:18 Powód: Pobieranie |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|