![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Popieram opinie innych dotyczące płota i sprzętów w kuchni.
Ale mam jeszcze inne zastrzeżenia: obraz i te łopaty (nie wiem, jak to lepiej nazwać...)w łazience. Od kiedy w tym pomieszczeniu wiesza się takie rzeczy? I jeszcze w kuchni wentylator (ten nad piecem) jest jakby "wbudowany" w okno (jestem wyczulona na tym punkcie). Ten fragment ściany mogłaś zostawić bez okna. Jak na pierwszy domek, to jest naprawdę świetnie ![]() 8/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A ja nie ocenię na razie ^^' Nie mam wewnętrznej chęci do tego a poza tym zaczynam się źle czuć i mi się na oczy rzuca.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek bardzo mi się podoba. Od razu sprawia wrażenie bardzo przytulnego. Ogród jest ładnie zagospodarowany.
W środku jest trochę gorzej. Czasami nie współgrają mi ze sobą kolory - chociażby te czerwone dodatki w kuchni. Ogólnie w niektórych miejscach domu panuje straszny rozgardiasz (można to też nazwać misz-maszem). Nawet nie wiem jak to wytłumaczyć. Choć jak na pierwszy raz, nie jest zły. W porównaniu z tym co na początku pisałeś, ju bałam się zjechać dalej, a tu proszę - bardzo ładny domek. Ocenię: 8/10 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jako że to twoja pierwsza "hałupa" wypadałoby trochę ją skrytykować
![]() Bryła: nie podoba mi się wielki kloc, wielki kloc z nie pasującymi oknami. Ocena: 3/10 Ogród i otoczenie "hałupy": ujdzie, jednak że nie podoba mi się ten niedokończony płot. Ocena: 8/10 Kuchnia: dlaczego sprzęt agd jest czerwony ?? Jaki w tym sens ?! I dlaczego okap jest na oknie (w dodatku w czarnym kolorze) Ocena: 6/10 Jadalnia: nic nadzwyczajnego stół i krzesła. Bez oceny. Salon: ładny, jednak nie podoba mi się zdjęcie gosposi na ławie (jaki w tym sens) Ocena: 10/10 Kącik wypoczynkowy: w sam raz. Ocena: 10/10 Łazienka: płytki są okropne, reszta ujdzie. Ocena: 8/10 Sypialnia: może być, ale dlaczego tam wisi nowoczesny obraz yyy ?? Pamiętaj piękno tkwi w szczegółach ![]() Ocena podsumowująca: Bryła: 3/10 Ogród: 8/10 Wnętrze: 36/50, czyli 7,2/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|