![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
za duże pomieszczenia nie podoba mi sie
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki za wytłumaczenie mi co jest źle w tym domku. Postarm się następne domki zrobić lepiej, czyli tak jak mówicie. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj, ktoś tu jest niekonsekwentny.
Bryła nie najgorsza, ale z pewnością nie pasuje do domu NOWOCZESNEGO. Gdyby wnętrze zostało urządzone w stylu wiktoriańskim, zapewne wyglądałoby to razem dobrze. A tymczasem wnętrze prezentuje sobą obraz chaosu doskonałego- salon przez ten parkiet wygląda jak hala sportowa w pięć minut zmieniona w pokój wypoczynkowy, nie ma tam ładu ani składu, niestety nic do siebie nie pasuje. Dość dziwne połączenie, np elegancki i stylowy fortepian ze staroświecką maszyną do szycia. Groch z kapustą że tak powiem. Mea culpa, pokój rozrywki nie salon... Salon jest nie najgorszy, choć nie zachwyca. Kuchnia może być, wygląda całkiem przyzwoicie, tylko co tam robi kojec dla dziecka?! Sypialnie niezłe, tylko zagospodarowane tragicznie. A garaż... jakby dla sfiksowanego mechanika na emeryturze. Kto by tam wytrzymał?? I po co tam szafa na ubrania?! Jeszcze raz powtarzam: zgubił Cię brak KONSEKWENCJI w dobieraniu przedmiotów. Bryła nie pasuje do wnętrza, meble do ścian, podłóg i siebie nawzajem, style poszczególnych elementów. Moja rada- popracuj nad tym a będzie lepiej. Na razie 3/10.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Hmmmmm... Nie podoba mi się. Bryła brzydka. Style pomieszane. Nie wygląda nawet jak dom mieszkalny. Dam 3/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Trzeba go trochę dopracować
![]() Ocena: 6/10 na zachętę ;] Pozdrawiam Cię! |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wszyscy już napisali co jest w nim nie tak, ale dziewczyno! zdziwiło mnie trochę że sama się w ankiecie oceniłaś i to jeszcze najwyżej jak można, a ta druga osoba to Twoje multikonto? Ocena opisowa i liczbowa identyczna jak u Ruiki.
|
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ta drugą osobą która też najwyżej oceniła mój domek nie jest moim drugim multikontem. Ja sama sobie oceniłam najwyżej ponież chyba może mi się najbardziej podobać ten dom. Każdy ma swój gust... |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|