![]() |
#12 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wyszukiwarka nie boli w jajca;]
#13 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Paulosik- podloga celowo jest wszedzie taka sama. Nie wiedzialem o tym kodzie ale sie przyda.
Ruika- Nie widzialem jeszcze twojego domu i jestem bardzo ciekawy czy byl by taki perfekcyjny. AMSTA- sztaluge i telewizor ustawilem za pomoca kodu boolprop allow45DeegreAngleOfRotation true Licze na wiecej ocen |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła, choć moim zdaniem lepiej prezentowałaby się na fundamentach.
W przedsionku nie podoba mi sie ten dywan, za pstrokaty. Brakuje też firanek, i ten wazon na podłodze jakoś tak .. Salon jest ładny i skromny. Zastrzeżenia te same co do przedsionka ![]() Czy półka na książki przypadkiem nie zasłania okna? Kuchni nie ocenię bo nic praktycznie nie widać. Łazienka ok. Sypialnia wydaje mi się nieco zagracona. + za garderobę ![]() Na rzucie widzę że kuchnia nie jest zbyt dobrze zagospodarowana... 7/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bryłą jest nieciekawa-nie podoba mi sie. Te dywany... są 'okropne' ... za bardzo daja po oczach w takich delikatnych pomieszczeniach jak te. Ponaddto wanna w łazience jest wtopiona w ściane ,a zcarno biały obrazek z psem (beagle'm) powatarza się w bardzo duzych ilościach...nad stolikiem jadalnym x3...w salonie x1 ,w łazience x1 i w sypialni...x1... nazbierało sie ich ,aż 6 ! Niewyobrażam sobie aby w oim mieszkaniu tdwoiło sie a codopiero 5-cio krotnie powtarzało ten sam obraz...'tragedia'
![]() Pozdrawiam: Sheba ^^ |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... z zewnatrz dom nie prezentuje sie najlepiej, dziwny ogród i zwyczajna bryła w ogóle mi nie pasuje. W środku jest całkiem miło, ale ten kotytarz jest za ciemny.
Ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Dzieki. Moze jeszcze ktos?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Od razu tu weszłam, jak zobaczyłam ten temat. Tytuł "Oaza spokoju" był wykorzystany przy prezentacji mojego domku...
Bryła zbyt klockowata. Wnętrze całkiem ładne, mam jednak zastrzeżenia: w przedsionku nieładnie wygląda ta tacka z kulkami obok tego kwiatka. Znacznie lepiej wyglądałaby, jakby stała na stoliku. Kto stawia wazon z kwiatkiem na podłodze? ![]() W salonie mogłeś zostawić na ścianach tylko biel i bordo. Półka z książkami zasłania okno... <grrr> Nie podoba mi się kolor ścian w kuchni- jakoś nie pasuje. Łazienka: umywalka zasłania okno. A obraz nad kibelkiem wtapia się w spłuczkę... A kinkiet w obraz... Ta zielona maska w sypialni też psuje wygląd. Okno, które zasłania fotel, mogłoby być wstawione obok, zamiast obrazków. 7/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Nie wiedzialem o twojej Oazie Spokoju
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dlaczego wazon i półmisek stoją na podłodze?? Niezbyt piękny. Źle dobrane meble. 4/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|