![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Niestety dalej to samo. Już się ucieszyłam, bo mi się Miłowo naładowało, a tu nagle PYK, i wielkie G. z tego wyszło
Edit: Właśnie próbowałam przeskanować komputer. W czasie procesu wyświetlił się ten sam komunikat, tyle że po angielsku
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< Ostatnio edytowane przez Vegeta : 18.08.2008 - 14:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyskoczył Ci tzw. blue screen. Możesz poszukać na necie informacje o nim.
Od siebie mogę zapytać czy masz wystarczająco dużo miejsca na dysku, na którym zainstalowane masz simy? Jeśli nie znasz sie na komputerach poproś kogoś, by sprawdził Ci temperaturę i procesor jakimś programem. Mi też sie kiedyś taki blue screen pojawił i pomogło...odkurzenie komputera w środku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jaka masz kartę graficzną?
Komunikat zwykle pokazuje jaki plik powoduje bląd. U mnie to wyskakuje sterownik do grafiki czy coś. Trochę przeczyścialm komputer w środku, oczysilam wentylator i narazie mam spokój. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dzięki za pomoc, już po problemie. Jakiś wirus się wdał i wczoraj miałam reinstalkę windowsa. Bo nawet na forum nie mogłam wejść(ani na żadną inną stronę). Witaj kochane forum :**
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|