|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na wcześniejszych systemach to znaczy ?
Jeśli chodzi o miniaturkę wilka to znam te błędy grafiki... U mnie się tak działo z całym ekranem w TS, nie można było po prostu grać. Zainstalowanie sterownikow nie pomogło. Dopiero po wyczyszczeniu kompa z dodatków i wirusow się unormowało. Sterowniki możesz znaleźć w internecie.
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Hmmm... Direct3D, jaki masz windows? Może przeinstaluj DirectX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja mam ten błąd często, ale tylko w jednej rodzinie. dziwne nie?
w zasadzie moge nią grać, ale musze zapisywać nawet co pół somowego dnia. straszne. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bjork, przez jakiś czas był spokój, ale znów pojawia mi się ten błąd... Sterowniki mam najnowsze, Directa przeinstalowywałam setki razy... O co chodzi? Dzisiaj gra znów wyłączyła mi się z powodu tego błędu. Przedtem ekran wyglądał tak:
![]() A potem wywaliło mi do Windowsa z tym nieszczęsnym komunikatem... EDIT: W ogóle nie mogę grać! Gra wyłącza się zaledwie po 12-stu simowych godzinach... I to w każdej rodzince. EDIT2: Szukałam na innych forach przyczynę tego błędu, ale NIKT(!!!) nie potrafi go rozwiązać... ![]() EDIT3: Coś znalazłam (koleś miał taki sam problem, ale z inną grą): "na jakims forum znalazlem ze ktos rozwiazal ten problem przywracajac system o jeden dzien wstecz :], potem rpzeinstalowal gre i juz dzialalo. a gdzie indziej ktos stweirdzil zeby w dxdiag wylaczyc to wszystko co jest enabled zrobic reboot i wlaczyc od nowa :]. gdzies jeszcze widzialem ze usuniecie pliku ini gry pomoglo. poszukaj jakiegos glownego pliku ini i go wywal. pewnie stworzyl sie przy pierwszym uruchomieniu i cos tam ejst zle. wiec go wywal... poprobuj..." - RADA * "Brawo Whazzup! -Przewracanie Windy nie bylo konieczne! -To z DxDiag'iem to i ja znalazlem, ale nie dzialalo -Pliku *.ini nie ma -Pomoglo wywalenie ustawien z rejestru (Wlazlem w rejestr, ctrl+F, wpisalem Punisher i ENTER, znalazlo kilka wartosci i cos zwiazanego z ustawieniami, usunolem caly katalog w tym rejestrze o nazwie punisher) I teraz smiga az milo!" - ODPOWIEDŹ tego, co miał problem. Wygląda na to, że trzeba poszperać w rejestrze? Problem w tym, że jeśli tak, to nie wiem, co stamtąd wykasować, aby nie spierniczyć sobie gry i zapisów doszczętnie. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 27.11.2008 - 17:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Najpierw przeskanuj kompa antywirusem... zapytam kolegi co dokladnie wywalic i Ci powiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem, jak wejść do rejestru. |
|
![]() |
![]() |