![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A jeszcze coś do dozorcy. Czemu nie ma go na liście osób do których sim może zadzwonić? Moja simka ma pragnienie żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma. Jak się wyprowadzę z bloku to wszystko będzie ok?
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Raczej nie
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wiecie co mam zainstalowaną łatkę do OŻ i u mnie "dozorca" raczej właściciel zajmuje się wszystkim, lecz o ile pamiętam to przed wgraniem łatki też zajmował się wszystkim bez problemu.
#15 |
Guest
|
![]()
u mnie dozorca dba o otoczenie. wyrzuca stare gazety, które leżą pod drzwiami, podnosi śmietniki w razie potrzeby i przycina krzaki
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zamieszkuję osiedla typowo murowane bez roślinności więc taki problemów nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
U mnie dozorca nienagannie dba o osiedlową roślinność, problem tylko w tym, że nie robi sąsiedzkiego grilla co sobotę
![]()
#19 |
|
![]()
Ja mam ciągle kobietę - w każdym apartamencie, jaki zamieszkują moje simy. A najgorsze jest to, że jest to wiecznie TA SAMA kobieta...
![]()
#20 |
Guest
|
![]()
U mnie dozorca robi wszystko, zajmuje się ogrodem, wyrzuca śmieci, nawet pcha się do domu mojego sima żeby wyrzucić u niego te śmieci zamiast do tego śmietnika na zewnątrz, chociaż dałam żeby tylko domownicy mogli wchodzić do mieszkania.
Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 17.03.2009 - 12:06 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|