![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Simsy 2 nie trzeba instalować w takiej kolejności. Można zainstalować najpierw czas wolny, a później na studiach i wszystko będzie działać, tylko, że trzeba je odpalać z najnowszego dodatku jaki jest zainstalowany, czyli w tym wypadku byłby to czas wolny
|
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
hejka zainstalowałam simy jeszcze raz i teraz wszystko mi gra tylko że teraz mam inną prośbę ażeby nie zawalac forum napiszę tu więc jak zrobic parcele publiczną tak aby był na niej nindża??? albo co jest potrzebne aby moje simy mogły cwiczyc tai czi czy coś w tym stylu bo zbudowałam kilka parcelek na dalekim wschodzie ale nie ma ani nindży ani nie ma możliwości tego trenowania albo moja simka chciała się nauczyc jak się wita w tym kraju ale nie było nigdzie możliwości aby się tego nauczyła no i jak korzysta się ze znalezionych map???bo na nie naciskam i w ogóle i nic się nie dzieje XD proszę o jak najszybszą odp.
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kaja - ja ninję łapię na parceli ze stolikami do mahjonga, ale mam też hack, który pozwala uczyć się teleportacji od osoby, która już tę wiedzę posiadła.
Mapę musisz mieć w wyposażeniu sima i jak klikniesz na niego to pojawi się opcja idź na parcelę, a ta tajemnicza parcela będzie ze znakiem zapytania. Oczywiście na terenach wakacyjnych. A poza tym cierpliwości. Początki są trudne ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 08.09.2008 - 20:24 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
|
![]()
Najczęściej tai chi ćwiczy ten mnich na ukrytej parceli.
Ale możesz też zrobić taką pustą parcelę, gdzie simy nie będą miały nic do roboty i w końcu zaczną ćwiczyć ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
ale rozumiem że nic na niej nie ma byc tylko pomieszczenie do cwiczenia tai-chi???bo u mnie serialnie nie ma takiej opcji XD z tą sekretną wyspą
#17 |
Admin Emeryt
|
![]()
Kaja - poczytaj kilka tematów o Podróżach
![]() Sim musi odkopać mapę prowadzącą do ukrytej parceli o nazwie Pagoda w Cieniach. Ma ja mieć w wyposażeniu (plecaku) i kikasz na aktywnym simie "Idź na parcelę". Wybierasz "Ukryta Pagoda" witasz tam mnicha, przyrządzasz herbatkę zapraszasz go, on się napije i zacznie ćwiczyć tai - chi... |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
hejka już rozwiązałam mój problem
![]() ![]() ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|