|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
simki mi się nie podobają.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Uff... Wreszcie nowe simki. Dzisiaj troszeczke posiedziałam nad nimi, ale jestem z nich zadowolona.
Sesja ślubna w ogrodzie Amelia Vel'Costa ![]() ![]() ![]() ![]() Elena Fox ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Józefina Knighty ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie Razem ![]() ![]() ![]() No to by było już koniec. Najbardziej byłam niezadowolona z Eleny, ale teraz'TERAZ jestem z niej najbardiej zadowolona. Zapraszam do oceny |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No to tak:
Viola: ładna,taka barbietkowa ![]() Amelia: ładna,ale..nie wiem jak to powiedzieć..za długa głowa (?) 9/10 Elena: ładna ![]() Józefina: najładniejsza,b. podoba mi się jej suknia ![]() Razem: 39/40 czyli cudnie ^^ Ostatnio edytowane przez blakistoni : 27.09.2008 - 10:38 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Józia jest niezła, świetny skin. Skąd?
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Skin JóNzi jest z ModTheSims2 znalazłam go w simowym Updates, szukałam, ale haugton który podał link do skinu zlikwidował. Poszperaj na Modzie.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ładne, podobają mi się :>
I boska sceneria. 9/10, bo nie są idealne :] |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Simki prezentują się ładnie,ale tylko z daleka.
Amelia-za szerokie czoło i za duży nos,poza tym fajna. Józefina,chyba najładniejsza,ale te oczy za wielkie. Na koniec Elena,według mnie najbrzydsza. Fajne sukienki i pomysł na zdjęcia też. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dzięki rain i Klarka :*
Kto jeszcze? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|