![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
pozwólta, że odniowiem temat.
Myślałam, że nie robisz domków ![]() Nie wiedziałam, że umiesz budować takie ładne domki. Podoba mi się, lecz salon jest taki pusty, ale niech ci będzie masz te dyche. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajny ale tak jak już mówili inni - nie ma ogrodu - szkoda
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
OMG!
![]() Ty wstawiłeś domek, a ja nic o tym nie wiedziałam... Przód: wyciąłeś wszystkie drzewa! Bryła cudowna! ![]() ![]() Przedpokój: co ja mam ocenić po jednym zdjęciu?! W każdym razie, pusto. Kuchnia: cegła na ścianie <grrr>, lodówka nie pasuje mi do reszty. I po kiego grzyba tam to krzesło? Salon: przeraża mnie ta zielona tapeta :/ Kącik: naciaćkane, ale funkcjonalne (po co tam ten stolik?) Łazienka: nie podoba mi się ta "kolorowa tapeta" (ja wiem, że to są kafelki). reszta no comment. Mini salon- OK. Sypialnia dziecka- puuuusto... Rodziców- OK. Łazienka 2: puusto. Biel wywołuje takie wrażenie. Może jakbyś dał inny kolor kafelek... Chłopie, oceniając Ciebie czuję się tak, jakbym sobie miała wstawić ocenę :/ Ale SĄ mimo wszystko różnice w upodobaniu moim, a Twoim. 8/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
pierwsze wrazenie me na widok tego domu:
"Wow, w tym mieszka trzyosobowa rodzina???" Z wierzchu wielki nieco, lecz w srodku jest calkiem spoko ![]() Nie będę powtarzała myśli moich poprzedników, w związku z tym 7/10 ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy dom....hmmm...jest ładny
![]() Bryła ciekawa........ Niektóre zdjęcia wyszły Ci ładnie Nie podoba mi się jedynie Sypialnia Rodziców ![]() Na przyszłość wstawiaj więcej ozdób...8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|