![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
czyli kopiuje folder EA GAMES, oraz folder Download na dysk E i przeprowadzam formata dysku C.
następnie instaluje grę od nowa i wklejam te foldery...w jakie miejsce? na to wychodzi że po ponownym zainstalowaniu gry pojawi mi się kolejny folder EA GAMEs. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
ano pojawi się i bardzo dobrze.
![]() po pierwszym uruchomieniu nowo zainstalowanej gry w "Moje dokumenty" pojawi się się folder "EA Games" (Downloads jest jego elementem, wiec nie musisz kopiować go osobno). gra będzie "czysta" żadnych dodatków z netu, rodzin itp. aby przywrócić wcześniejszy stan należy podmienić nowy folder EA Games na stary - ten skopiowany przed formanem (czyli: klikasz na stary prawym -> kopiuj -> wchodzisz w moje dokumenty -> wklej -> na pytanie czy chcesz zamienic "tak"). mam nadzieje, że jasno się wyraziłam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Możesz zrobić kopię zapasową folderów gdzie jest zapisana gra czyli z C:/Program Files/Ea Games za pomocą programu Nero. Możesz też zrobić kopię całego dysku (obraz dysku), ale to mija się z celem, skoro masz go zapchanego i chodzi Ci o oczyszczenie, to mija się z sensem robienie obrazu dysku w ten sposób... bo i tak po formacie jak go zainstalujesz to będzie zapchany
![]() Pozostaje wziąć zapisane gry, a samą grę i dodatki zainstalować na świeżutko sformatowanym i puściutkim dysku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Niezależnie ile ma się dodatków na komputerze wystarczy skopiować ten folder? Jeżeli ja mam kilka dodatków i np. zainstaluje nie wszystkie to będzie działało wszystko? No, bo jeśli np. mam w każdym z domów zwierzaki a nie zainstaluję zwierzaków to jak to będzie?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niezależnie od ilości dodatków wystarczy skopiować folder EA Games z "Moich dokumentów". To chyba oczywiste, że jeśli nie zainstalujesz Zwierzaków, to ich nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No, ale rodzinka będzie normalnie tylko bez zwierzaków? Albo znikną konkretne śiany i meble ale reszta zostanie? No, a jak bedą mieli fryzury, albo ubrania z któregoś z dodatków? Dziwne, ale jeśli to wystarczy to dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Jeśli nie zainstalujesz któregoś z dodatków to ciuchy, fryzury. meble, itp. zostaną zastąpione innymi, standardowymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam tak jak mówiliście i simsy podczas ładowania zawieszają się. Po zainstalowaniu normalnie działały dopiero kiedy zamieniłam zapisy, gubią się. Czy da sie coś zrobic?
|
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |