![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uwielbiam takie domki do, których nie mozna się przyczepić. Jak dla mnie cudo^^ Idealnie trafiłeś w moje gusta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ojojoj! Beznadziejnie
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom jest boski! 1000000000000 plusów a zero minusów! Gratuluję
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest niesamowity, odniosłam wrażenie, że jest taki lekki i wm sam raz dla takiego młodego, beztroskiego małżeństwa. Niestety ta druga sypialnia nie za bardzo mi się podoba - nie pasuje do reszty, jest zbyt ciężka i zdecydowanie za ciemna jak na mój gust.
Po za tym szczegółem to powiem Ci, że kocham Twoje domy, są naprawdę piękne. Ocenka: 9,9999999999999999999999999999 /10 |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
To ja może zacznę od tego, co mi się nie podoba. Po pierwsze płytki balkonowe, które są brzydkie i nie pasuja absolutnie do niczego. Po drugie kącik wypoczynkowy w zagłębieniu budynku, który błaga o jakieś podparcie zanim spadnie na niego podłoga z sypialni. I po trzecie hall na górze, który jest zbyt zimny kolorystycznie jak na mój gust.
A teraz plusy: Dom stoi dumnie na wzgórzu, nowoczesna i udziwniona bryła dobrze komponuje się z surowym, górskim otoczeniem, a mieszkańcy mają wspaniały widok z okien. ![]() Wnętrza (jak zwykle w Twoich projektach) mnie urzekły. Wszystkie pomieszczenia są idealnie skomponowane stylistycznie i kolorystycznie. Postawiłaś na nieco surowszy niż poprzednio modern, ożywiony kolorowymi drobiazgami i jak zwykle efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Kuchnia bardzo przypadła mi do gustu, głównie przez jej nowoczesny klimat złagodzony wesołym zielonym kolorem, podobnie jak brązowo-niebieska sypialnia oraz hall na dole. Obrazy w obu łazienkach moim zdaniem pasują idealnie, nie wiem dlaczego niektórzy się ich czepiają. Świetnie wygląda akwarium wpuszczone w ścianę w czerwonej sypialni. ![]() Podoba mi się, że przykładasz dużą wagę do szczegółów, zagracasz miejscami przestrzeń, i bawisz się kolorami, co sam bardzo lubię. Czekam na następny projekt. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 12.10.2008 - 13:24 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
boskiboskiboski *_____*
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się bardzo
![]() Jedynie w bryle kolor tych takich balkonów (?) mi nie odpowiada. brrr... Poza tym wszystko piękne śliczne i w ogóle ;p Szczególnie podoba mi się sypialnia 2 cudne kolorki ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła - nie bardzo mi się spodobała, nie przepadam za takimi bajerkami (to coś białego przy dachu).
Hall na dole - taki nawet. Salon - jest fajny, podoba mi się. Kuchnia - troche ta zieleń mi się nie podoba, sofa i obraz też nie bardzo, reszta całkiem fajnie wygląda. Łazienka 1 - jest fajna, chociaż nie przepadam za obrazami w łazienkach. Hall na piętrze - ten czerwony dywan jakoś nie bardzo pasuje. Sypialnia - jest bardzo fajna, podoba mi się. Łazienka na piętrze - wszystko fajnie, tylko ta podołoga nie bardzo mi się spodobała. Sypialnia 2 - jest troche ciemna, ale nawet fajna. Ogólnie dom się mi podoba. |
![]() |
#20 |
|
![]()
bryła świetna, bardzo pomysłowa ale nie podoba mi się zielone/turkusowe zadaszenie nad tarasem czy czyms.
wnętrze cudowne, szczególnie sypialnie ![]() co prawda nie chciałabym w nim mieszkać albo grać ale uważam że masz talent i niesamowite pomysły. 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|