![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Chcialabym tylko dodac ze w mieszkaniu jest oswietlenie w kazdym pokoju ![]() W kuchni nad stolem wisza dwie lampy w sypialni wisza gwiazdki(tez lampa)w gabinecie na biorku jest lampka na stole w duzym pokoju sa swieczki:p takze swiatło jest chociaz moze malo widoczne ![]() Faktycznie zgadzam sie ze łazienka wyszla trochę za wielka ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Po pierwsze musisz popracować nad otoczeniem domu (ogrodem) i bryłą. Jest zdecydowanie za pusto i brakuje roślin. Co do wnętrza to Ci powiem, że ładnie łączysz meble i masz do tago talent, nad którym warto pracować. Robisz za duże pomieszczenia (szczególnie łazienka) i mimo, że wstawiasz wiele mebli i dodatków to wydaja się one dosyć puste. Niektóre pokoje są za ciemne. Spowodowane jest to nie barkiem okien, a używaniem ciemnych podłóg i tapet. Takie zestawienia wychodzą doswiadczonym architektą, ale w Twoim przypadku proponuje Ci używać ciemnej podłogi i jasnej tapety lud odwrotnie. Denerwują mnie jeszcze te huśtawki niby zawieszone na drzewie. Powinnaś dobrać do nich niższe drzewa, bo przy tych palmach wyglądają jakby były w powietrzu.
Mimo paru minusów jestem pełna podziwu ponieważ to Twój pierwszy domek na forum, a wyszedł Ci całkiem dobrze. Widać, że się starałaś i Ci zależy. Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
bryła mi się nie podoba, łazienka bo za duża i salon. za to bardzo ładny przedpokój. przyjemne i dosyć radosne wnętrze.
8/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie, nie, nie.
1. Duża, klocowata, "nowoczesna" bryła. 2. Duże, smutne, puste pomieszczenia. 3. Powtarzające się meble. 4. Zestawy mebli. A fuj! 5. Praktycznie brak okien. 6. Ogród... jeśli to tak można ująć. 7. Jeju. Dlaczego łączysz elementy nowoczesne z klasycznymi? Hę? 8. Brak czegoś co "odgrodziłoby" dom od ulicy (rośliny, płot, itd.) 9. Jeszcze te zdjęcia. Ugh. Źle, źle, źle! Ocena: 1/10 Przykro mi. Pzdr. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|