![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Lepiej by się całość mieszkania prezentowała przy właczonych światłach.
Przede wszystkim duży plus, za to że coś NOWEGO ![]() Nawet fajne są te połączenia kolorów ![]() Jeden fotel jest od czapy... i taka zasłonka w kuchni... Już lepiej żeby jej nie było. Ale tak poza tym jest OK. Nic specjalnego, ale też widać w tym jakiś pomysł i Twoją pracę ![]() Bo już jestem zmęczona tysiącem tych samych modernów na forum ![]() Ty zrobiłeś / (ś) fajne mieszkanko, w którym simy mogą z powodzeniem mieszkać i mają się dobrze ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuje za komentarze. To jest mieszkanie/ w bloku mieszkalnym, na parterze.! ;D
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Zdjecia niestety sie powtarzają...
Co do mieszkania to nie podoba mi się. Jest zdecydowanie za mało okien (nie wiem czy to Twoja wina czy już tak było i nie mogłeś tago zmienić). Używasz zbyt ciemne kolory ścian i podłóg, przez co pomieszczenia stają się mroczne i bardzo przytłaczajace. Zielone dzrzwi nie pasuja do wyatroju niektórych pomieszczeń (trzeba było dać w jakims neutralnym kolorze np. brązowym). Nie podoba mi sie ta tapeta wyglądająca jak surowe cegły. W kuchni mogłeś dać jakieś jasno brązowe mwble zamiast srebrnych. I jescze, ajk dla mnie, w pokojach jest za pusto. Ocena: 8/10 (byłaby gorzsza, ale to Twój pierwszy dom/mieszkanie wiec jaest i tak całkiem nieźle) |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
W mieszkaniach nie da się zmieniać drzwi i okien.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie jest źle ale torchę ciemno i ponuro, szczególnie przeszkadza ten czarny sufit w kuchni :/ 7/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|