![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
O tutaj się zgadzam i podpisuję pod tymi słowami kompletem rąk i nóg: Ileż jeszcze takich samych, średniej jakości i prezencji, jednocześnie nudnych i robionych "na odwal się" domów? Serio - zrób w końcu coś nowego, albo przestań raczyć nas ciągle tym samym i już nie rób.
|
|
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie przejmuj się Kubuss
![]() Ja jestem za Tobą ![]() Wolę kolejnych 100 Twoich "takich samych" domów z maxisa (jak dla mnie to możesz jeno pościel na wyrku zmieniać ![]() ![]() EDIT: Haughton are stiupit end don't know any grammatical rule ![]() End She didn't knew how to build any pretty home ![]() End whatever, whenever ![]() Skończyły mnie się pomysły ![]() Ale tak sobie pomyślałam, że może rzeczywiście ten temat jest do pokazywania "cudów" z netu, w których nie da się grać, a naprawdę wartościowe (musiałam być trochę wredna ![]() No i jeszcze dodam, że ja często korzystam z Twoich rozwiązań w swoich budowlach. Bo są praktyczne i ładne ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 16.10.2008 - 23:23 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
czarnuch - jeżeli Ci się nie podoba to na prawdę nie oglądaj, ja odszedłem od netowych dodatków, ściągam tylko te potrzebne rzeczy, a nie masę bzdurnych nie potrzebnych obiektów, które zawalają tylko kompa. Wiesz robię to co lubię, buduję małe domy i od tego nie odejdę i kropka.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
kubuss - nie chodziło mi o to, że robisz brzydkie domy bo nie korzystasz z dodatków z Internetu. Nie uważam, żeby domy z dodatkami z sieci były "lepsze" od tych maxisowych. Taki podział jest bez sensu, bo można mieć 100 giga dodatków z sieci a i tak zrobić gniota, że aż przykro. I tak samo, z samego maxisa można zrobić coś naprawdę miłego dla oka. Twoje projekty nie są brzydkie, są dobre - tyle, że wszystkie są do siebie bardzo (za bardzo) podobne. Założę się, że nawet korzystając z samego maxisa możesz zrobić jakiś mały, fajny - ale trochę mniej podobny do pozostałych - projekt. I na to właśnie czekam.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Śliczny 10/10
|
![]() |
#16 |
|
![]()
no gdyby nie był tak podobny do inncyh twoich domów...ale i tak jest ładny. Mi się nie podoba ta strasznie ciasna sypialnia pozatym to jest dosyć fajnie.
8,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Nie pasuje mi tam tylko ta wielka firanka w salonie i prysznic mógłby byc inny. 9/10 Bardzo ładnie.
#18 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|