|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
może masz za mało pamięci wirtualnej i komp sie wiesza?
sprawdź pamięć wirtualną... jeśli jest mało to zwiększ na ile możesz ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No właśnie komp się nie wiesza, ponieważ mogę zamknąc program poprzez menadżer, a kursorem na tym czarnym ekranie mogę ruszac
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No nic mi nie przyszło do głowy... Minimalne wymagania takie jak na tyle pudełka?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak... to sprawdziłam na samym początku.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak nic innego nie pomaga to wgraj patcha do podstawy i dodatków jak jakieś posiadasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To też nie pomaga, ale mój problem trochę się zmienił, wgrałam podstawę i podobnie jak na początku pojawił mi się czarny ekran, poczekałam 10 minut i cud! Gra idzie, zainsalowałam zwierzaki i gra już nie chce iśc (gada coś o directx, że nie wykrył karty, ale sterowniki i directa mam najnowsze powtarzam jeszcze raz), jeszcze raz zrobiłam reinstalkę simsów i chciałam wrzuci sobie pare skintonów i ubrań, tu sytuacja z tym komunikatem powtarza się, albo cały komp mi się zacina... Błagam pomóżcie, bo jestem zdesperowana...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz podać parametry komputera (ilość pamięci RAM, procesor, wolne miejsce na dysku C
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ADM AthlonXP +2400 2GHz
1 GB RAM (Ale mam możliwośc dołożenia jeszcze pół giga) Wolne miejsce na dysku C: to 15,3 GB, a na dysku na którym zainstalowana jest gra 91,1 GB |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A dodam jeszcze, że na Radeonie HD3600, działo się to samo, a na GF4 (nie wiem czy to już pisałam), gra chodizłam normalnie...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|