![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej poprawna geometrycznie wydaje się być twarz Constance . Mam jak zawsze na myśli " kanon " , ale w rzeczywistości każda twarz może mieć wiele cech szczególnych , odstajacych od wspomnianego " kanonu " .
Ponadto wybrałam Constance również dlatego , że ma najbardziej realistyczny wygląd . ![]() Górna partia twarzy Marleny jest trochę kanciasta . Eve sprawia wrażenie za dużych oczu , wydaje mi się , że efekt ten powstał poprzez wybór tęczówek . Drobne zastrzeżenia widoczne są tylko na zbliżeniach zdjęć , natomiast na kolejnych gdzie uwidoczniona jest cała postać - wszystkie simki wyglądają świetnie . ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Eve w "różowej" karnacji też ci wyszła znakomicie pod względem doboru makijażu... W sumie ciekawe brwi, chiciaż nie jestem zwolenniczką takiego kształtu tutaj pasuje świetnie.
Marlena - może coś jest w tej kanciastości (oczy) ale moim zdaniem jest najpiękniejsza z całej trójki... Może dałoby radę wrzucić ją do pobrania? Czy jakaś nieredystrybucyjna? Constance twarz ładna, delikatna, nieco "natchniony" wzrok - ale wybitnie nie podobają mi się spodnie ![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jak zawsze świetnie!
![]() Piękne simki. Zwłaszcza podobają mi się oczy i ubranie Constance. Daleko mi do Ciebie ![]() Dzięki za zajrzenie do mojego tematu i ciepłe słowa! ![]()
#15 |
Guest
|
![]()
O Boże... I znowu mnie zamurowało oglądając Twoje simki. Są po prostu świetne.
Eve- przypomnina mi kogoś z showbiznes'u ![]() Marlena- ma cudowny skin. Constance- świetna fryzura ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
OMG chłopcy Carlos,Mateusz,Mario są po prostu BOSCY!!! A z kobiet bardzo łdna jest Angelika
![]() ![]() ![]()
#17 |
Guest
|
![]()
bracia:ok,ale Louis mógłby mieć inną fryzurę ;)
Carlos:nie podoba mi się jego bluzka i spodnie. Mateusz:jak u Carlosa,nie podobają mi się jego spodnie. po za tym wporząsiu. Tamara:zmieniłabym kolor ust i kolczyki(nie pasują do rockowego czy tam emo stylu) oraz ubrania. Mario ma dziwne trampki. Angelika hmm...chyba zmieniłabym jej nos. Klothilde ma fajny typ urody,a Kiyoshi wyszedł ci baaardzo dobrze. czekam na więcej :>> |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Po dość długiej nieobecności na forum,mam duże zaległości.Zacznę od końca:
Constance-piękna simka o cudownym spojrzeniu. Marlena-bardzo ładna,fajniutki nosek. Parka"prawie emo"-super. Na koniec Carlos-boski!Czy jest choć cień szansy na link do pobrania? |
![]() |
#19 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
śliczne najbardziej spodobała mi się Dagmara. Ma bardzo ładną fryzurę xDD i oczy xDD
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|