|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek? | |||
Tak, jest super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 27.27% |
Prawie doskonały, aczkolwiek nie idealny. |
6 | 54.55% |
Tak średnio... |
2 | 18.18% |
Nie |
0 | 0% |
Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam serdecznie.
Chciałabym wam przedstawić mój drugi domek na forum. Pracowałam ok.półtora tygodnia, gdyż starałam się dobrać meble o podobnym stylu. Dom przeznaczony jest dla starszej kobety na emeryturze, która postanowiła zaszyć się gdzieś z daleka od pracy. Jest parterowy (dom oczywiście ![]() na początku pokaże zdjęcia bryły: ![]() ![]() Teraz zapraszam do małego, słonecznego przedsionka: ![]() ![]() Przez przedsionek wchodzimy do kuchni, gdzie babcia Rózia tworzy swoje kulinarne arcydzieła: ![]() ![]() ![]() ![]() Następnym pomieszczeniem jest jadalnia, do której można wejść zarówno przez kuchnię, jak i przed przedsionek: ![]() ![]() ![]() A teraz zapraszam do obejrzenia małej łazienki: ![]() ![]() Ostatnim pomieszczeniam jest sypialnia babci Rózi i jej kotka Mruczka, który akurat wyleguje się w swoim koszyku, czuję, że w tej sypialni czegoś brakuje, możecie mi doradzić, czego?: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zapraszam do ogródka, gdzie spotkamy babcię Rózię: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za poświęcenie mi tych kilku(nastu) minut i czekam na wasze oceny. Ostatnio edytowane przez zelkam : 24.11.2008 - 19:56 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|