![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No, no bryła mnie urzekła. Pierwszy raz od dawna. Mimo, że to całkowicie nie mój styl, świetny jest balkon, kolorystyka, okna, dach, nawet dym z kominka
![]() Ogród - pierwszy dom, w którym bym go nie utworzyła (ogrodu), zupełnie by do niego nie pasował, a tak jest doskonale. Nie dam oceny, ale nie będę brała tego pod uwagę przy wystawianiu końcowej. Wnętrze - jeden z korytarzy przypomina mi szpitalny, więc wcale nie mam dobrych, miłych wspomnień. Ogólnie wnętrza są za zimne, bez wyrazu i w ogóle mało rewelacyjne. Mają za mało dekoracji, gdzieniegdzie nawet świeci pustkami, co już całkowicie mi się nie podoba. No i mieszanina stylów także nie za ciekawa. 3/10 Ocena - 13/20, czyli 6,5/10, nie jest źle. |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
o tak bryła jest najfajniejsza. wnętrze jest ładne i miłe, niespodobała mi się tylko łazienka. no i miejscami jest trochę pusto. jakbyś posadziła koło domu więcej roślinności to myślę że byłoby lepiej.
8/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bryła jest naprawdę dobra
![]() ![]()
#14 |
Guest
|
![]()
bomba super kolorki bombowe meble i super podłogi ale tylko te schody na zewnątrz nie zbyt mi pasują i jeszcze ta pustka ale reszta ok 9/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. Jednak w jadalni nie pasują mi kolorystycznie te białe krzesła, łazienka jest fajna ale np. wanna jest nie za ładnie wykonana co psuje efekt. Reszta mi się podoba, szczególnie bryła i salon z kominkiem
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
super! 10/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ładnie.Jedynie troche kuchnia...
Ale tak no to bardzo ładnie. 9,5/10 |
![]() |
#18 |
|
![]()
Strasznie podoba mi się ta bryła! ^^
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Jest doprawdy uroczy! Taki prawdziwy, także mnie urzekł jego wygląd. Wszystko za sprawą dobrej bryły - przyznaję, ale ja najbardziej upodobałam sobie łazienkę
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
bryła
![]() EDIT: Chciałam zaznaczyć, że balkoniki są źle poukładane, kiedy dorabiałam pokój nie poukładałam okien i tak wyszło nie zwracajcie na to uwagi. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|