![]() |
#12 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie no... Jak na sam początek jest bardz dobrze.
Może ocenię etapami, bo trudno powiedzieć coś ogólnie. Bryła + Otoczenie- Widzę, że już masz lekkie doświadczenie, albo jesteś dobrze opatrzona w domkach, bo dwukolorowa fasada, to twór naszych forumowych profesjonalistów ![]() ![]() Korytarz-hmm.... Ładny, jednak można było go lepiej wykorzystać. Np. mogłaś dać jakiś wieszak na ubrania, czy szafkę. ale ładnie zagospodarowany. Szkoda, że nie ma żadnej wycieraczki ani dywanika. 7/10. Kuchnia + Jadalnia- Zachowałaś zielony klimat. Moim zdaniem jest nieco za ciemno, ale tak to ładnie. Szkoda, że nie ma żadnych ozdób. 7/10. Salon- najgoreze pomieszczenie w całym domu. Wszędzie pusto i wogóle sztucznie i niemiło. Nie przeciągając- 5/10. Sypialnia-Tutaj też niestety pusto, prawie żadnych ozdób obok ramek na zdjęcia.I szkoda, że jest idealnie symetryczna- daje to mało miejca na cokolwiek w porównawszy do tego, że łóżko zajmuje 6 kratek. Ocena 6.5/10. Łazienka- Czerwień pomieszczana z bielą. Bardzo ładnie i simom na pewno w takij łazience będzie się miło wydalało swoje potrzeby. Ocenka za łazienkę to 9/10. Ogólnie- domek prezentuje się ładnie, jednak czuję lekki niedosyt. Ocenka za całość (jest to średnia wszystkich ocen poszczególnych wnętrz i bryły) 6.75/10 Pozdrawiam. Giovanni.
#13 |
Guest
|
![]()
Hm... Widzę, że przemyślałaś jak mają być wykonane pomieszczenia za co wielki plus. Jednak powinnaś włożyć jeszcze więcej pracy w budowę.
7/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
za pusto i za ciemno. Jak robisz dzjęcia właczaj światła w domu. 6/10
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie to w domu za pusto jest, kuchnia jest za zielona, a łazienka jest brzydka. Reszta ujdzie w tłumie. Ocena: 7/10
pozdrawiam; kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła przeciętna, nie podobają mi się okna przy bokach ścian, ogród troszke pusty, w kuchni zbyt ciemne ściany, salon troszke pusty, ale nie jest zły, sypialnia może być, w łazience nie podoba mi sie kwiatek.
Dom jest bardzo skromny, w miare fajny. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
kurcze gdybym umiał robić takie zarąbiste domy
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wow. Jaki śliczny domek. Bardzo mi się podoba i jest taki przytulny. Najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka. Oczywiście daję 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ładnie, miło i przyjemnie
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|