|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podobają Ci się Chińskie Ogrody? | |||
Bardzo... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 18.52% |
Tak... |
10 | 37.04% |
Trochę... |
10 | 37.04% |
Nie... |
2 | 7.41% |
Głosujących: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród jak ogród, mnie na przykłąd nie przekonuje.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ale do czego Cię nie przekonuje??Do oceny??
Mi się wydawało, że wszystko dopracowałem Ostatnio edytowane przez Björk : 16.12.2008 - 19:48 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Coś mi tu za pstrokato :/ i na mostku wyskoczyły jakies dziwne trójkąty. I następnym razem wyłączaj kratkę. Niezbyt mi się podoba, ale tragicznie nie jest.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
nie wyglada na azjatyckie ;p 7/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Więc skoro nie przypomina chińskich ogrodów, to czemu tak się nazywają? ^^. Nie ma tym nic chińskiego. Jak do tej pory chyba nikt nie zbudował takiego prawdziwego, żywego parku, tylko wszędzie płotki, ławki i barierki. No ale pracuj dalej, zobaczymy co z tego wyniknie ^^
|
![]() |
#17 |
|
![]()
Aj... mając otwartą przestrzeń chyba możesz oddalić kamerę? Roślinność zrobiona z oddali chyba lepiej się prezentuję
![]() Jeszcze jeden mankament: Ukrywaj niedociągnięcia związane z kodami (fotka 3) - też zauważyłem te "trójkąty" dopiero po zrobieniu zdjęć (U siebie w Runway), jednak polecam ukrywać te niedogodności na fotkach. Chyba wiesz, co mam na myśli ![]() Jeszcze jedna sprawa - rób zdjęcia bez siatki. Jeżeli nie wprowadziłeś rodziny - włącz narzedzie pokrywania terenu, wciśnij TAB i klawiszami Q,W,E,A,S,D,z,x, a także myszką wykadruj ujęcie i zdób zdjęcie (opcja ukrywania siatki jest bodajże też, jak wchodzisz w opcję). Kolejna - rób odstępy (dwa razy ENTER) pomiędzy zdjęciami ![]() ![]() Ostatnia - Jeżeli chcesz włączyć światło bez wprowadzania rodziny, to najpierw przełącz sobie widok w nocy i dopiero umieszczaj oświetlenie - będzie zapalone ![]() To na tyle od strony technicznej ![]() Most - miał być półokrągły, prawda? Nie wyszło. Ćwicz pracę z kodami (bardzo się cieszę, że kolejna osoba tworzy budowle używając jakichś kodów), a na pewno przyjdą owocne efekty ![]() Lampy - To chyba nie jest integralna część ogrodzenia? A więc po co na każdej kratce lampa? Namnożyło się ich aż za dużo. I nienawidzę tej lampy - wygląda okropnie (Teraz się zacznie - "Ale przecież w Runway jej użyłeś!" ![]() Altana - a co nam po takiej altanie? Ani krzeseł, ani nic, na dodatek wysoka. Za wysoka ![]() Kwiaty - nie ocenię, polecam używać kodu boolprop snapobjectstogrid false/true na rozmieszczanie obiektów bez siatki ![]() Całość - strasznie mdła... (A co mi tam, Kowalino, zrobię Ci reklamę ![]() ![]() Ćwicz dalej, korzystaj z kodów, poradników, etc. a będziesz dobrym projektantem ![]() Pozdrawiam ![]() Woltuwa Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 19.12.2008 - 22:14 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Pięknie 100000000000000/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
fajny ogród, jest w nim może troche niedoskonałości,ale jest to dobre miejsce na odpoczynek.10/10
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|