![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A mi się totalnie nie podoba i do takiej siłowni nie weszłabym za nic! Miałam okazję już kilka odwiedzić i uwierz, że praktycznie wcale nie przypominają twojej, no ale dobra, zależy od gustu. Ładna jest szatnia (fajne kolorki) i w miarę okay są kibelki. Najgorsze jest to, że na zewnątrz jest fastfood, no bo co w końcu, grubi ludzie przychodzą tam aby coś spalić a kiedy skończą, czując zapach tych rzeczy idą od razu jeść. No sorki, zła strategia. Przynajmniej tak byłoby w realu, wiem jednak iż to tylko simy.
Bryłą jest straszna i wejście na siłownię odpycha samym jej wyglądem, poza tym w środku nie ma żadnej sali do ćwiczeń. 3/10 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
? jak to nie ma? poczekaj może dłużej to się wszystkie fotki wyświetlą, bo sala do ćwiczeń jest! Bryła -> Basen -> Hall -> Szatnia -> Łazienka -> SALA ĆWICZEŃ -> .
Patrz uważniej proszę. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ładnie 8/10
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Noo bardzo mi się podoba, jest to jeden z Twoich lepszych projektów. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jest zła lecz mogłaby być lepsza. Przede wszystkim masakryczna bryła. Dalej nie pasuje mi ten płot wokół basenu. Jakos dziwnie wygląda. W siłowni tak pustawo i smutno. Reszta jest ok i nawet ładnie urządziłaś tę poczekalnię(?).
Ocena: 7/10 Ostatnio edytowane przez Fiorella : 18.12.2008 - 20:06 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|