![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
w niektórych pomieszczeniach nie pasują niektóre obrazy. no i tapety we wzorki mi się nie wszędzie podobały.
najładniejsza jest kuchnia ![]() 9,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Bryła bardzo "ciężka" nie podoba mi się, ogród jest genialny, wewnątrz nie pasuje mi tylko ten dywan w kuchni. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 18.12.2008 - 16:27 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bardzo ładnie wygląda fronton wraz z ogrodem .
Ładnie skomponowałaś rośliny pod względem koloru i kształtu ( z wyjątkiem palm ![]() We wnętrzach podoba mi się to , że zadbałaś o elementy dekoracyjne nadając im rzeczywitego charakteru . ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ogólnie bardzo ładny
![]() Bryła i ogród ładny../ W Środku też ładne ../ Ale nie podoba mi się te obrazy w łazience.. Parę rzeczy mi się nie podoba ale to nic . 9/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny,schludny domek,świetna bryła
![]() Wnętrza ładne,klimat nowoczesny zachowany-kuchnia wyszła super.Nie pasuje ciężka zasłona w przedpokoju,no i gabinet-ściana i podłoga nie zgrane kompletnie...ale to moje zdanie. Można by się przyczepić i to całkiem poważnie do sypialni-paski,kropki,kwiatki,no szał pał-ale mi ten szał leży jak najbardziej,uwielbiam takie "wariacje" ![]() Nie będzie oceny liczbowej,bo nie lubię takowych wystawiać ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Cudo... ale nie do końca..ta tapeta w łazience trochę mi nie pasuje.
Ale trzeba przyznać, że jak dla mnie ogród jest perfekcyjny. Najłdniejszy jest ten zakątek ze stolikiem i krzesłami pod żywopłotem. opcena: 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Przedpokój nawet fajny, w salonie nie podoba mi się pokrycie ścian, jadalnia ładna, tyle że pokrycia ścian do siebie nie bardzo pasują, fajny obraz nad akwarium
![]() Podoba mi się ten dom |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się sypialnia i kuchnia. Łazienka w ogóle mi się nie podoba. Ładny ogród. Bryła nie za ciekawa. 8/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Świetna grafika prezentacji twojego domu
![]() Bryła - 9/10 Ogród - 10/10 Przedpokój 9,5/10 Duży Salon - 10/10 Kibelek - 10/10 Gabinet - 10/10 Kuchnia - 10/10 Sypiania - 9,5/10 Ocena Ogólna to... 9,75 coż mowić jesteś świetna i tyle |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
100/10
Śliczny dom ! ; ) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|