![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurczę, to dziecka nie przypomina, jakaś lalka baby-born po zabawie z małą modelką.
Współczuję tej dziewczynce, z resztą to chyba pomniejszona ta poprzednia simka. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
nie nic nie pomniejszałam ale ja nie wiem za bardzo c robię źle czy za dużo robię makijażu czy coś?
|
![]() |
#14 |
|
![]()
Dziecko w ogóle nie powinno mieć makijażu, wtedy zmienia się w lalkę. Widziałaś kiedyś w rzeczywistości tak umalowane dziecko?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Teraz nowa simka już mniej umalowana według mnie.Ma na imię Vanessa.Ma 15 lat.
![]() ![]() Myślę że ta simka jest już lepsza.A co do makijażu to masz racje. Ostatnio edytowane przez Angela9854 : 23.12.2008 - 11:15 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Co jej się stało z nosem? OO
Powinnaś najpierw DUŻO poćwiczyć, ściągnąć ładne dodatki, zrobić zdjęcia z gry i wtedy coś nam zaprezentować. Teraz nie ma co oceniać, wydaje mi się, że wszystkie simki są robione w pół minuty z pierwszej lepszej maxisowej twarzy... |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
ORANGUTAN!!! To pierwsze skojarzenie, które przyszło mi na myśl patrząc na tą simkę. Jej twarz... jest tak zjechana, że nie mogę na nią patrzeć. Wybacz
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Niestety mi też się nie podobają. Za ostry makijaż robisz. Vanessa ma faktycznie BARDZO dziwny kształt twarzy. Rób trochę cieńsze brwi. Więcej chyba nie napiszę, bo sama popełniam dużo błędów
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
O Boże, ona wygląda jak po nieudanej operacji plastycznej, sorry.
|
![]() |
#20 |
|
![]()
Powinnaś zapoznać się z zasadami prawidłowej anatomii twarzy .
Bez z tej umiejętności niczego dobrego nie zrobisz . ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|