![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
E tam..nic sie nie martw
![]() jak na dzień dzisiejszy ocna 4/10. Pozdrawiam: Sheba. |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co mi się nie podoba ...
garaż, odstaje tak jakby od domu, jakbyś go przedłużył byłoby lepsze wrażenie, za dużo tych samych drzewek, łazienka trochę za zielona. ; ) szkoda, że nie ma płytek, które prowadzą do domu . Ogólnie nie jest tak najgorzej . ; > |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ok dzieki ale jak nie chcecie to moge nie robic tych domów
|
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ależ rób
![]() Tylko ucz się na błędach. Fajnie zagospodarowałaś perzestrzenie, ale dobór kolorów jest straszny (przynajmniej mi się nie podoba). No i jak ktoś już napisał - w umeblowaniu trzymaj się jednego stylu. I wystawiaj swoje domki - ważne, by Tobie się podobały ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom mi się nie podoba, za ciemno, za pusto i na dodatek pomieszane style. Ocena: 1/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziwna bryła, w środku zdecydowanie za ciemno, jedyne w miarę OK pomieszczenie, to pokój dziecka
![]() I znowu Simy mają się dostawać do niego po trawie? Nie starczyło funduszy na ścieżkę? 2/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Niezaładny 1/10
|
![]() |
#18 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy to nawet spoko..
![]() A w środku nie podobają mi się najbardziej kuchnia im łazienka.. ![]() I wogle mi się nie podoba.. ![]() 3/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Skoro pierwszy dom to i opinia będzie trochę inna
![]() Zmieniłbym kąt nachylenia dachu, taki jest zbyt duży i psuje to cały efekt. Do schodów na ganek powinna prowadzić jakaś ścieżka. Salon jest duży i ciemny. Ten stół w ogóle nie pasuje. W łazience zamiast zielonych kafli na ścianę dałbym białe z jakimś zielonym wzorem. Pokój dziecinny - nie jest źle ale komoda zdecydowanie tam nie pasuje. W pokoju matki nie pasuje nowoczesny fotel i komoda nie jest pod kolor. W kuchni to samo co w salonie - za ciemno. Na następny raz włącz opcje odpowiedzialne za światło w grze. Spowolni ją minimalnie a efekt będzie o niebo lepszy ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|