![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy dom jest wspaniały
![]() Na pewno jest o wiele lepszy niż mój pierwszak ![]() 9/10 Dobrze dobierasz kolory i najważniejsze potrafisz do kolorów ścian i podłóg dopasować meble ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba , a szczególnie łazienka. Ocena 9/10 .
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobry, jak na pierwszy domek. Trochę niedociągnięć "kolorystycznych" - czasami źle dobrane kolory - niezbyt ciekawy na zewnątrz, zjeżdżając powoli w dół (xd) byłam ciekawa czy to kolejny maxisowy bajzel, ale nie, zobaczyłam coś ładnego! Całkiem mi się podoba, 9/10
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ogólnie jest fajnie ale jest parę rzeczy, które mi się nie podobają:
![]() 1. zdjęcia robione w trybie kupowania 2. zbyt duże okno od frontu 3. kolor skrzynki pocztowej 4. drzwi wejściowe 5. rzeźba w łazience 6. kość na środku salonu ![]() 7. ręka-fotel w salonie Wiem, wiem czepiam się, ale taka już moja natura ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
dom jest bardzo fajny.
Razi mnie tylko "ogrod" na przodzie domu, tuz przy wejsciu-jest straszny. Jak juz mowilam dom fajny, super urzadzony wewnatrz... |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się nie podoba ale wnętrze bardzo bardzo
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
wow... ładnie 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Pierwsze co mi się nie podoba, w okolicy jest śnieg, a na parceli nie. Śnieg się boi tej parcli że nie chce tam spaść?
![]() Bryła niezbyt ciekawa, ogród przepełniony drzewami, nie podoba mi się to. Przedpokój nawet fajny, kuchnia też, łazienka troche za różowa, rzeźba nie bardzo pasuje. Salon nie bardzo mi się podoba, sypialnia jest fajna. Ogólnie - z zewnątrz dom nie wygląda zbyt ciekawie, w środku jest dużo lepiej. Nawet mi się podoba. |
![]() |
#20 |
|
![]()
Podoba mi się
Daję 9,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|