![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ale na orginalnych (nawet z drugiej ręki) w żaden sposób nie może się pojawić trojan, chyba ze sama nagrywasz dane z zawirusowanego kompa...
Antywirus (a właściwie firewall) czasami przegapia trojany, bo to wyjątkowo podstępne wirusy. A plik .exe to plik instalacyjny, więc najlepszy dla wirusów. I teoretycznie jakby był na plycie to antyvir ostrzegałby już podczas instalacji... Poszukam tego programu do usuwania trojanów i zedytuję ![]() TUTAJ Ostatnio edytowane przez Callineck : 21.01.2009 - 19:19 |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Niekoniecznie instalacyjny, może to być też plik wykonywalny, jak w tym przypadku. Wiem, że wiesz, udowadniam tylko, że i ja wiem ;p Chodziło mi o to, dlaczego SIMS? A nie na przykład firefox? corel? jakaś inna gra? Dzięki za program, przeskanowałam w trakcie pisania tego posta, nic nie znalazł. Może faktycznie uznał za trojana pliki odpowiadające za rejestrację... Ale to chyba nie mówiłby, że "sims.exe"... Nie wiem, dziwna to dla mnie sytuacja. Od ponad 15 lat mam komputer, a w życiu nie przytrafiło mi się nic podobnego. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
u mnie jest to samo...znajduje jakiegoś wirusa w exe. i przez to muszę codziennie na nowo instalować gre ...to strasznie wkurzające...błąd zawsze jest w the sims podróże specjalnie żeby nie korzystać z the sims podróże kupiłam cztery pory roku które nie działają mi bez the sims podróże
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najprościej teraz kupić jakieś akcesoria, które wyszły po podróżach [CPR wyszło przed, dlatego nie możesz nimi uruchamiać].
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
dlaczego nie moge nic zrobić przez te podróże