![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nie najgorzej...
Tylko ta czarna łazienka - fuj i ciemne pokrycie teranu odcinające się od reszty ( mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi...) 7/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tak, o niebo lepszy od poprzedniego
![]() Chciałeś wiedzieć, co zrobiłeś (jeszcze) źle, to proszę. Bryła+otoczenie- pierwsze OK, co do otoczenia: z przodu piękne, z tyłu... Eee... Napracowałeś się przy tych żywopłotach, ale widać, że nie miałeś pomysłu ![]() Hall- może być, aczkolwiek inna tapeta nie byłaby zła. Kuchnia- NIE pomarańcz z brązem w takim wydaniu... Salon: i tu uwaga odnoście dobierania kolorów. Jeśli masz meble w jasnym drewnie, to dobierając takie tapety jak u Ciebie, niech też będą w jasnym drewnie ![]() Gabinet- można powiedzieć, że OK. Pokój rzemieślniczy- ciekawy pomysł, wykonanie niezłe ![]() Łazienka no.1- tam jest lustro, czy nie? <maniak nt. luster na całą ścianę w łazienkach> Korytarz- pusto ![]() Sypialnia- meble OK, ale podłoga przechodzi samą siebie. Swoich czasów sama tak ją "urządzałam", ale potem mi przeszło ![]() Pokój dziecka- teoretycznie OK, estetycznie mniej... Niby wszystko OK, ale mnie się niezbyt podoba. Łazienka- za ciemna, moim zdaniem, jednak kolory masz dobrze dobrane... Ale powiedz: chciałbyś, żeby ktoś Cię podglądał, jak pluskasz się w wannie? ;] Następnym razem uważaj, gdzie co stawiasz ![]() Taras- no, powiedzmy, też OK, ale twierdzę, że mogłoby być lepiej... Biblioteka- OK. Podsumowując: dom jest "poprawny", ale jeśli chodzi o kwestię, czy mi się podoba, jest już gorzej ![]() ![]() 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Cóż, o niebo lepszy od poprzedniego, jednak do ideału mu daleko. Nie chce mi się opisywac wszystkiego pokolei, ale pracuj dalej, widac, że bierzesz sobie rady do serca
![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Wersja beta znacznie lepsza niż wersja alfa.
Robisz znakomite postępy, a to dobrze wróży na przyszłość. Nadal pracuj nad rozmiarami pomieszczeń, dekoracjami i ogrodami. |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jedynie mi się łazienka na parterze podoba. Reszta mi się nie podoba. Zaczynając od okien, po puste pomieszczenia na sypialni kończąc. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|