![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dom jak dom, nie podoba mi sie pomieszanie okien...a te w sypialni to juz wogóle zgroza! Łazienka wydaje mi się taka....brudna, przepraszam, ale tak to wygląda. Przedpokój jest pusty, w kuchni brak kuchenki itd, nie bede wymieniał bo wszystko zostało juz wymienione
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła nie zachwyca, hall jest PUSTY, za dużo rodzajów okien i drzwi XD. Ogólnie w tym domu jakoś pustawo ( takie przynajmniej odnoszę wrażenie ). Nie będę stawiać oceny pisanej. Sądzę, że dom zasługuje na ocenę: dobry z minusem (ale małym).
Pozdrowionka |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bryła niby ładna, ale mogłaby być ładniejsza. Wnętrza niezbyt mi się podobają, gdyby było oświetlenie może ładniej to wszystko by się prezentowało. Nie wiem czy moje oczy już nie widzą, czy w kuchni nie ma kuchenki gazowej ?? Ocena: 5/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 16.02.2009 - 11:47 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bryła i ogródek wyszły Ci wspaniale
![]() Co do pomieszczeń...to mam pewną uwagę, a mianowicie.. w przedpokoju jest za pusto ![]() I światła, włączaj je! Sypialnia i salon to najfajniejsze pomieszczenia w całym domu Podsumowanie: Jak na pierwszy domek, wyszedł Ci świetnie, umiesz dopasowywać kolory i fajnie robisz zdjęcia ![]() Gratulacje 8/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Ogólnie podoba mi się (mimo tych okien, drzwi i braku kuchenki
![]() W łazience podłoga mogła by być inna. Łóżko w sypialni mi się podoba, ale nie pasuje do tapety. Śliczne są obrazy na ścianach, telewizor nie jest w cale brzydki (ja bym sobie taki zakupiła z chęcią ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
domek w sumie ok...ale:
w ogródku mogłoby być więcej roslinek i dzrzewek trawa odbiega kolorem od trawy otoczenia... ogólnie odniosłam wrazenie ze pomieszczenia sa za duze i pustawe... w hallu zdecydowanie powinien byc dywan, powinno byc tez więcej roslin w domku. ogólnie zdjecia sa za ciemne... Łazienka jest zdecydowanie za ciemna.. Bardzo podoba mi się łóżko z sypialni ![]() ale ogólnie nie jest tak zle.. Ocena:6,5/10
#17 |
|
![]()
Bryła nie jest zła ale okna mi się nie podobają.
Wnętrze: trochę pusto. Daj więcej ozdób następnym razem i trochę radosnych kolorów bo jakoś tak ponuro w tym domu. Chociaż jak na pierwszy na forum to nieźle. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
bryla nawet mi sie podoba, chociaz te okna... jest ich za malo i sa zle dobrane. w srodku natomiast zawialo pustka, zle dobierasz kolory i meble. strasznie ciemno. 3/10, moglas sie bardziej postarac ;p
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła niezła
Hall nie w moim stylu Kuchnia mi się podoba Łazienka w miarę dobra Reszta jest bardzo ładna Ale 1 rzecz mnie wnerwia : Włączaj oświetlenie na zdjęciach!Ładniej wychodzą 8/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze :]
Fakt,większość z Was dobrze widzi,nie ma tam kuchenki...zapomniałam xD Do porad postaram się zastosować :> Czekam na więcej mówienia mi,co robię źle ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|