![]() |
#11 |
Reputacja: 17
|
![]()
No supcio, git majonez jak na pierwszy dom, lecz są niedociągnięcia dom jest za ciemny i razi mnie ten stół w ogrodzie oplatający ścianę jak sim ma widzieć drugiego sima, któe jest po drugiej stronie ściany??
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dla mnie miły dla oka i fajny dom. Sam chciałbym takim mieszkać tylko jeszcze błąd który mi wytykali inni: Rób częściej zdjęcia tak jakbyś widział jak sim. Rób je tak jak ty byś miał wszysko widzieć gdy się wprowadzasz i będzie ok.
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
fajny domek ;] no i fajnie że zrobiłaś garaż w ziemi, żadko są na forum ;]
8/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Dom wydaje się być całkiem ładny, tylko te zdjęcia, no tragedia....
Jak na pierwszy raz to i tak nieźle.
#15 |
|
![]()
Hehe, właśnie dlatego ja nie daję żadnych domów ani simów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
W bryle mogłabyś zmienić dach kodem roofslopeangle 20 (np. 20) na trochę mniejszy.No i mogłaby mieć żywszy kolor.
Cieszę się, że na zewnątrz jest chociaż zarys jakiegoś ogrodu, bo przy większości prac nowych architektów, takowego brakuje. Co prawda mogłabyś się bardziej do niego przyłożyć ale liczą się chęci. Fajny pomysł z tym garażem ![]() Za to wnętrza w ogóle mi się nie podobają. Są za ciemne i nie tyle co za wielkie ale mają za mało mebli. Chodzi mi tu o jakieś kwiaty na przykład. Bez oceny liczbowej. Postaraj się zmienić ustawienia w konfiguracjach i robić fotki printscrenem przy pomocy caps locka. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Faktycznie za ciemne wnętrza , ogólnie taki sobie ale nie jest zły.
Nie podoba mi się ta lada z krzesłami na zewnątrz obok boiska , nie pasuje! Po co komu cztery pojemniki na kompost? Za ciemne tapety , dywaniki okrągłe brzydkie.Ten brodzik obok basenu co to jest bo słabo widać? Małe zdięcia! ocena5/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za porady i krytykę i z poradnika jak robić zdjęcia na pewno skorzystam
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Bryła jest zbyt rozlazła i ma nieciekawe kolory.
Wnętrze też takie bez wyrazu i charakteru. Na dodatek prawie same puste pomieszczenia. Kolory łączone bez pomysłu więc efekt jest niefajny. I minus za słabe zdjęcia. To nie jest nic trudnego zmienić kilka opcji w grze. 4/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Wnętrze wydaję się fajne, ale
tak jak już wspomniała Bjork, zwiększ jakość zdjęć, powinnaś bardziej przybliżać do danego pomieszczenia ![]() Ogólnie jak na pierwszy dom, chcę powiedzieć, że jest ładny ![]() 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|