Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Ci się mój dom?
Jest genialny! 5 27.78%
Podoba mi się! 11 61.11%
Jest OK! 2 11.11%
Nie podoba mi się! 0 0%
Jest beznadziejny! 0 0%
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.02.2009, 14:06   #11
dżin.

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: L'élégance française by Dominic

Eee no....Bardzo ładnie wyszedł Ci ten dom, zwłaszcza bryła i ogród
Wnętrze troszkę gorzej, ze względu na półkę z książkami obok kręconych schodów
A w łazience jest za ciemno i w jednej z sypialni
9/10
dżin. jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.02.2009, 17:23   #12
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Dziękuję wszystkim za opinie. Faktycznie, ta ławeczka nie pasuje tam, a kuchnia jest za pusta
Vanitas jest offline  
stare 28.02.2009, 17:26   #13
steve
Guest

Witaj
Bryła ładna ogród też, tylko ta samotna ławka taka smutna Wnętrza mi się podobają oprócz tego kącika w kuchni gdzie nie wiem co tam jest...ale jest 3 razy ustawione pod rzad Reszta bardzo ładnie i 9/10

stare 01.03.2009, 15:56   #14
Gio

Reputacja: 15

Jak ładnie
I jaka inspirująca nazwa- ciekawe skąd Ty ją wziąłeś i czy cokolwiek oznacza dosłownie

Faktycznie-mini willa. Tylko nie podobają mi się jej przeregularne kształty. Przez to jest trochę nudno-ale do wytrzymania I troszeczkę wąziutka jakaś, ale prezentuje się ciekawie-szczególnie właśnie z boku.
Wewnątrz ładnie-czuć te klimaciki
Ja tutaj żadnej francji-elegancji nie widzę, za to widzę ładnie urządzoną, dosyć bogatą wiejską willę! (jakby co, to komplement dla Twej budowniczej kariery

Podoba mi się, nawet bardzo
8.5/10

Pozdrawiam
Dżon!
stare 01.03.2009, 16:55   #15
kubuss

Bryła mi się nie podoba, jest "za cienka" i za długa. Ocena: 5/10. Ogród we wejściu średnio podobają mi się te wielkie krzaki, liścia (?) Ławka mnie rozwaliła w nocy na pewno bym na niej nie usiadł, ogólnie to z tyłu jest za pusto. Dom o tak zaszczytnej nazwie powinien być ogrodzony jakimś eleganckim płotem a tu dupa. Patio wygląda jakby było za kratami i jest w nim bardzo ciemno. Ocena: 5/10. Przedpokój średnio mi się podoba, to ucięte lustro bardzo dziwnie wygląda. Salon z jadalnią mi się nie podobają nic tam nie odbija. Nie podoba mi się ta biała rozmazana tapeta z jakimś śmiesznym wzorkiem, telewizor mi nie pasuje za wielki, stół bardzo "goły" obrus by się przydał. W kuchni nie jarze pomysłu ze stoiskami z napojami, nie pasują. Stół wygląda jak wycięty z plastiku, a krzesła jak ryczki z drewna z bardzo dziwnym oparciem. Czarne patelniopodobne wynalazki nie pasują. Kolory odpadają. W łazience znów ucięte lustro nad umywalką, półka w którą można trzasnąć się w głowę wstając z kibelka nie zdaje tutaj egzaminu. Do kompletu nie pasujący obraz nad wanną. Na korytarzu na piętrze codziennie straszyć nas będzie szafa, która stylem nie pasuje do reszty domu, która wygląda jakby z Chin przyjechała. Pokój gościnny zaprasza zielenią, odpycha wyposażeniem. Jeżeli większość wyposażenia masz w jednym kolorze, to proszę Cię nie dawaj już innych przedmiotów w bieli. W sypialni gdyby nie było lustra, powiedziałbym że jest najlepszym pomieszczeniem w domu, ale niestety. Summa summarum dom mi się nie podoba, są w nim pomieszane style Ikea z piętra żre się z meblami z parteru. Przez taką liczbę luster dom wygląda jak gabinet luster, a nie coś do mieszkania. Szczerze mówiąc jest to Twój najgorszy dom. Ocena: 3/10

kubuss
kubuss jest offline  
stare 01.03.2009, 17:23   #16
shiyo

Śmieszny tytuł
a tak po za tym to:

Bryła: Za prosta,niezbyt skomplikowana.Nie podoba mi się 'obicie' tego domu.
Ogród: Na początku trochę nazbyt tego dużo.Ale z dalszymi zdjęciami jest lepiej.Bardzo spodobała mi się ta altanka i słoneczniki nieopodal,natomiast ta pusta ławka na jednym ze zdjęć mnie trochę przeraża xD
Przedpokój: Średni,inny kolor ścian bym dała.Bardziej 'reprezentacyjny'
Salon z jadalnią: Podoba mi się ale nie wiem o co chodzi z tym lustrem.
Kuchnia: Po pierwsze zasłony,za ciężkie to jadalni,powinno być coś lekkiego i zwiewnego.Po drugie ta mini winniczka.Dosyc dziwnie to wygląda,no ale jak ci sie podoba .Po trzecie ta tablica korkowa dziwnie wygląda na jednym ze zdjęć kuchni,po prostu tam nie pasuje i tyle.
Łazienka: Wszystko OK ale kolor ścian mogłeś dać inny.
Piętro: I znowu te lustro.Chyba lubisz wstawiac lustra i szafy.Dziwnie to wygląda.
Pokój gościnny: Biurko mi się nie podoba ale jest OK.
Sypialnia: Widać że do niej się przyłożyłeś podoba mi się.Te czarne drzewo jest fajne.

Moja Ocena

5/10.

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania