![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie dom bardzo mi się podoba. Jednak w przypadku obu łazienek niestety stwierdzam,że nie pasują do tego domu kompletnie. Zbyt nowoczesne,szczegónie kolory takie szalone. Nastawiłam się bardziej na jakieś eleganckie pastele czy coś w tym stylu.
![]() |
#13 |
|
![]()
cudeńko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 17
|
![]()
Oh! Cóż za majestat i przepych pamiętający dobrze czasy Baroku oraz tak misternie i sztukateryjnie urządzone wnętrze jak i finezyjnie, a zarazem z gracją zagospodarowany ogród - istna fantazja oraz miód na moje zszargane nerwy. Gratulacje, a ten cały styl renesansowy to perła wśród tych nowoczesnych stylów, których jest na pęczki w każdym domu. Jeszcze raz gratuluję (przytaczam cytat BJORK) "Architekcie Tysiąclecia".
Pozdrawiam z oziębłej Częstochowy. D_S
#15 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
to jest świetne! Zamurowało mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Matko Boska od Dzieciątka Jezus co to za kolos. Będzie się nad czym rozpisywać
![]() Bryła jest prze prze przeogromna ale tak mi się cholernie podoba że nie ma słów żeby to opisać. Front domu prezentuje się co najmniej ekskluzywnie. Bryła prosta ale ma coś w sobie co mi się podoba. Bardzo mi się podoba pomysł z bluszczem, ale ogród już mi się mniej podoba jest za symetryczny, pokrycie terenu różni się bardzo od tego poza działką co wygląda nienaturalnie. Z tyłu domu myślałem że będzie jakiś basen, a tu tylko fontanna :/ A no i działka ładniej by wyglądała gdyby była ogrodzona ładnym płotem. Cała. Oceny: bryła: 10/10, ogród: 5/10. W przedsionku podobają mi się kolory i podłoga pomysł z stolikiem na środku mi się podoba, ale nie podobają mi się schody w tak wielkim budynku tak ekskluzywnym takie zwykłe schody. Biblioteka trochę pusta powinno być więcej regałów i więcej roślinności. Kolory w porządku. Jadalnia taka spokojna, mówią że zieleń uspokaja i to chyba tu się sprawdziło, bardzo mi się podoba komoda. Salon kolorki mi się podobają. Kominek w kolorze piaskowca jest super i jak najbardziej pasuje do tego pomieszczenia. Bardzo ładne umieszczenie kanap. tylko razi mnie ta pustka, Ty wiesz że ja lubię przestronność ale bez przesady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Summa summarum dom bardzo mi się podoba, ogród mniej. Wewnątrz najbardziej do gustu przypadł mi salon i kuchnia. Podoba mi się też podział pokoi na kolory na piętrze. Łazienki zbyt nowoczesne jak na 100. letni dom. Ocena: 10/10 kubuss |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
O.O To jest genialne. Kopara mi opadła do poziomu morza O.O Cudowny dom
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Cudo, cudo jeszcze raz cudo! Nic bym nie zmiełała, wszystko mi się podoba. Oglądam już po raz nie wiem który, może dziesiąty wszystkie screeny, bo nie mogę się zdecydować co podoba mi się najbardzej, a chciałam napisać co najbardzej i nie napiszę albo napiszę, najbardziej podoba mi się wszystko!
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Świetny. Lubię takie. Jest cudowne wszystko w nim jest dopięte na ostatni guzik. W ogóle nie ma tam czegoś co bym zmienił.
Ocena 10/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Świetny ten domek :> Moja ocena to 9/10 ponieważ trawa na parceli za bardzo różni się od tej w otoczeniu. Bardzo ładny
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|