![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh, akurat KAz`a muszę pisać, zanim wstawię, więc więcej z tym roboty, ale już mam jedną stronę A4, czyli ok. 10% zrobione. Te rozdziały mają być dłuższe, niż KB.
Cytat:
Już niedługo... szykujcie się na coś zupełnie nowego... ![]() Ostatnio edytowane przez Pani_Snejp : 23.03.2009 - 18:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
@up. 10 % - 1 strona A4?!
Zwariowałaś? Nam wystarczy trochę mniej ;D Bo 10 stron to jednak troszkę dużo... A do Twojego nowego fs'a, to kolejne zeje...fajne fs. Szkoda mi jej... Znaczy się matki i jej córki... |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Swietne!
Ciekawy, intrygujący pomysł, ładne zdjęcia. Robisz je screenem ? I wielka pochwała za tekst! Bo czymże byłby pomysł bez talentu pisarskiego? Podoba mi się. Tylko prosze, informuj mnie o nowych odcinkach, bo mam sklerozę, a potem nie mam czasu na czytanie 5 odcinków pod rząd (XD) Brawo : ) |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Tytuł nie przyciągnął mnie, ale jak się okazało nie ocenia się książki po okładce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ej, extra to jest ;D
Wreszcie cos o aniolach, kocham takie opowiadanka. Swietne zdjecia Verr. Bardzo mi sie podobalo, 10/10 Dawaj next ![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Naprawdę bardzo dobrze, ciekawie i poruszająco napisany tekst. Masz talent. Zdjęcia też wyszły świetnie. Dobre ujęcia i grafika.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
świetnie napisane
![]() czekam na next odcinek ![]() Życzę dużo weny twórczej ![]() Pozdrawiam ~Odessa ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
codziennie tu zaglądam i nic , keidy wreszcie nowa część ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|