![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Robisz za duże pomieszczenia i nie dobierasz ladnie ścian do podług a te inne żeczy sa spoko^^3/10
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna, pomysł z kolumnami trafiony. Wewnątrz jeden podstawowy błąd wzorki! jak już dajesz wzorki na podłodze, to daj gładkie ściany. W niebieskiej łazience nie podoba mi się dywanik w gwiazdki, zupełnie tam nie pasuje. Za duże pomieszczenia. Nawet ładny korytarz.
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jakoś tak....monumentalnie
![]() Ten dach....szkoda gadać, bryła to posklejane ze sobą klocki. Jakoś mi się wcale nie podoba :/ A wewnątrz sam ten maxis, maxis, maxis... tak nudziarsko, bez wyraźnie wyznaczonego stylu. I zdecydowanie za duże pomieszczenia, co za czym idzie nie wykorzystane miejsca! Jednak dom bije czymś pozytywnym, ale nie mogę określić czym. Trochę przypomina mi jakiś dworek ale sobie nie mogę przypomnieć jaki ![]() Pozdrawiam!
#15 |
|
![]()
Liv zadała piękne pytanie
![]() Cóż, dom raczej nie z mojej bajki ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Aniu! Dom może nie jest najpiękniejszy, ale też nie jest najgorszy. Z wieloma opiniami nie zgodzę się. Po prostu każdy ma inny gust i styl. A poza tym z pewnością chcesz by każdy dom w Twoich simsach był inny. Współczuję Ci, że otrzymałaś tyle niepochlebnych komentarzy, ale takie jest niestety życie. Pragnę się za Tobą wstawić, gdyż oglądając Twoje inne domki zauważyłam, że każdy z nich miał coś takiego co się nie podobało innym. Jakaś dziewczyna tutaj dała Ci po prostu jakiś wykład. Też jestem z małego miasta i rozumiem ten ból, gdy ludzie z większych miast po prostu szpanują (tak naprawdę nie wiem czym
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Liv wszystko napisała. Ten dom jest hmm. brzydki! Nie mam innego słowa, aby go określić. Niestety ;((
2,5/10
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wy po prostu jesteście chamscy, moglibyście pokazać, że chociaż trochę Wam się podoba.
|
![]() |
#19 |
|
![]()
Ależ my pokazujemy czy nam się podoba.
Nie , nie podoba nam się ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
Od razu powiem, że dom niestety ale nie podoba mi się.
Ogród strasznie pusty, bryła niezbyt ciekawa, dach mógłby być trochę inny. Salon - podłoga jest brzydka, ściany tak samo, gdyby ten wzorek na ścianie był w kilku miejscach to spoko, ale jest wszędzie. Kuchnia - znowu podłoga mi się nie podoba, dywan nie pasuje, pomieszczenie jest za duże. Łazienka - zbyt niebieska, kwiatek nie pasuje. Sypialnia rodziców - może być, nie jest zła. Pokój nastolatki - podłoga jest brzydka, pomieszczenie jest zbyt puste. Zastanawia mnie jedno, czemu z pokoju nastolatki jest wejście do pokoju rodziców ? Przecież jest też wejście do salonu, to nie wystarczyło ? jeśli się komuś nie podoba, to czemu ma kłamać ? Szczerość jest najważniejsza ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|