![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciemno. Zawsze myślę"czy chciałabym mieszkać w takim domu?" W Twoim nie bardzo. Dużo rzeczy się po prostu "gryzie" jak np. lustro w sypialni. Nie uważasz, że to trochę niepraktyczne mieć kabinę prysznicową zaraz przy drzwiach?
![]() 4/10 (za nazwisko-kojarzy mi się z serialem "Miodowe Lata") |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ciemne bardzo takie
![]() I dlaczego nie ma zdjęć bryły?- to po pierwsze. A wnętrza pomijając to, że są za ciemne, to są bardzo ładne, sensownie rozplanowane i ogólnie sprawiają miłe wrażenie. Jeszcze tylko jedno zastrzeżenie: na zdjęciach widać niebo ![]() Pozdrawiam!
#13 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ha, wiedziałam, że skądś znam ten układ pomieszczeń!
![]() Za ciemno- nie mam pojęcia, czy Simy dobrze się czują w tym mieszkaniu. Pomieszane style (większość klasyczna, a kuchnia to coś w rodzaju modernu). Jakoś nieszczególnie przypadło mi do gustu. 4/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra Rada - włącz światło
Domek w sumie nie wiem jak go ocenić ![]() ![]() Jak coś wymyślę to edytuję posta ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komcie, a co do tego prysznicu przy drzwiach to po prostu tak musiało wyjść, bo inaczej nie zmieściłabym kibelka i umywalki. Jak tej kamienicy nie budowałam, więc dlatego to tak wyszło.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nom hej!
![]() Cóż.. Baardzo ciemno mi wydawało, ale po Twoich komentarzach wyszło, że tak miało być. A skoro tak miało być to nie ma się do czego przyczepić. Ale: - w kuchni trochę za mało jakby dekoracji, zwłaszcza ta ściana pusta, cośby mogłoby tam wisieć. Ale za to fajny kolor, nigdy takiej u siebie nie miałam. - w pokoju bardzo się kontrastuje ta komoda, chociaż u mnie też tak bywa Sypialnia jest spox, a salon najbardziej spox ![]() Ładna simeczka ![]() Nie jest źle, czekam na następne budowle/domy/mieszkania/parcele/itp. ![]() 8,5/10 Pozdrowionka ![]() P.S Jak po podróży ? ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komek, a po podróży fatalnie, jestem padnięta ...
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ciemny, ponury dom. Salon pusty, ten dywan za sofą troche dziwnie wygląda. Kuchnia niezbyt ciekawa, za ciemna. Reszta pomieszczeń to samo.
Dom mi się nie podoba. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ej ci państwo Baraczkowie to simy czy simy-wampiry bo to całkowicie zmienia postać rzeczy
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ahh,fajnie nie jest..źle też nie : )
Fotki za małe..chyba,że chodziło o to,żeby sobie cos wyobrazić,bo wtedy byłyby idealne ;] W pokoju za pusto.W salonie też.W kuchni za ciemno. Tak ogólnie to nawet nawet ;d 5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|