|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bryła się mi nie podoba.
Ogród też. Lustrzana podłoga na zewnątrz – nie, wygląda jakby było tam mokro. Bardzo mi się nie podoba to, że woda, fale idą na trawę, lepiej by wyglądało gdyby cały brzeg był z piasku, zwłaszcza gdy za parcelą jest piasek – strasznie to wygląda. Na 4 fotce nie pasuje mi ten kominek, czy za nim jest okno? 5 fotka – nie podoba mi się to drzewo? na ścianie. 19-22 – nie podoba mi się tapeta. W całym domu jest trochę namieszane, nie podoba mi się lustrzana podłoga. Dom średnio mi się podoba. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wrrrr ta szklarnia!
No i ten plac zabaw jest tak wciśnięty, że to nie wygląda jak plac, tylko jak coś, co jest na siłe wciśniete Wnętrze też takie sobie, okna nie pasują ![]() No niestety
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Miszczowskie zdjęcia, gorsza aranżacja... Nie znam się na budowaniu domów, ale ten jakoś mi się nie podoba
![]() No nie wiem co ci postawić... Chyba... Fajny domek ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie jest ideałem 8/10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ała...taka mieszanka kolorów faktycznie rzadko kiedy się zdarza
![]() Po za tym ilość pomieszanych styli jest chyba rekordowa. Widać, że postawiłeś na dodatki z neta- i dobrze- tylko, że wogóle ich nie umiesz dobierać. A lustrzana podłoga niemalże wszędzie, to już przesada. (tak samo jak szklarnia gigant- NAD MORZEM!) Bryła jest to takie malutkie bryły posklejane razem do kupy, czyli nie zaciekawe :/ Ogólnie to słabo, i to bardzo. Jakoś w tym domu w ogóle nie dostrzegam plusów :/ Pozdrawiam
#6 |
|
![]()
Są niedoprasowania w zdjęciach. Ale wnętrza są przepiękne!
#7 |
|
![]()
Fajnie, tylko szkda bo mógł by być z tym umeblowaniem mały przytulny domek bez kilku zbędnych i wielkich pomieszczeń. Ponieważ zdecydowanie podobają ni się male przytulnie domki, moga być one wiejskie lub nowoczesne, ponieważ oba style bardzo mi się podobają.
![]() Ale wkońcu liczy się wnętrze! 9/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim
![]() Faktem jest że większość osób oceniła go dobrze ![]() Więc mobilizuję się do kolejnej pracy ![]() Jeszcze raz Dzięki :* Pa!
#9 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz za dużo okien. Na zdjęciach brakuje sufitu. Podoba mi się sypialnia
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja lubię takie optymistyczne, kolorowe pomieszczenia. I nie jest pusto, a napaćkane też lubię
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|