![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Wiecie co mi sie zdażyło z Simmami dostałam ja raz jak miałam piec gwiazdek i często nie zagladałam do pokojiku z nagrodami któregos dnia M.M przyjezdza drugi raz i drugi raz daje mi SIMMY a te które za pierwszym razem dostałam znikneły a nikt nie mógł ich ukrasc bo mam drzwi z gwiazdka M.M przyjechała do mnie pewnie dlatego po raz drugi bo w dzielnicy showbiznesu z 5 na 4,5 mi spadło wiec sie poprawiłam i znowu miałam 5 gwiazdek
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja mam 4,5 gwiazdki (oczywiście dzięki Abrze) i M.M. była u mnie dwa razy. Dała mi nagrodę, ale tamta poprzednia nie zniknęła... Ale miałam też lepszy przypadek. MM przyjechała do mnie i czekała na moją simke. Ona akurat myła psa. MM czekała na moją simkę z 2 godziny i pojechała.
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Y.....Ja mam calutkie 5 gwiazdek i na liczniku fanow 48.3 i niedostalam jeszcze ŻADNEJ nagrody
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja mam podobnie. Mam 5 gwizadek i 45.7 na liczniku fanów, ale nic nie dostałam
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja miałem 3,5gwiazdek i do stałem co dziennie (przez 3dni) nagrodę simmy a miałem niecałe 6 fanów.
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie mam juz wszystkie nagrody i wszystkie złote jestem na pierwszym miejsu w gazecie i czy jest jeszcze więcej nagród i czy moge zdobyć wiecej takich samych??
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No jasne! Ja też jestem na 1 miejscu! Mam 12 nagród simmy i po 3-5 z każdej innej.
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
wow ja też tak chce,tylko trudno mi jest zdobywać te nagrody.A trudno mi jest dlatego je zdobywać,bo np.gdy nagrywam płyte przez cały czas jest chmurka z głową nieprzekreśloną a potem na sam kociec gdy coś się komuś nie spodoba i pojsawi się tylko jedna chmurka z przekrśloną głową to na mnie wrzeszczą.OKROPNIE MNIE TO DENERWUJE.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|