![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
@Esprit 88
Właśnie to powiedziałem dla potwierdzenia |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
To mamy go traktować jak dziecko?! Skoro wystawia domek musi się liczyć z ostrą krytyką. A na chęci uwagi sie już nie zwraca- ale na ich rezultaty owszem.
#14 |
Guest
|
![]()
moglibyście przynajmniej się powstrzymać się z tekstami typu(TYPU):
"Taki domek to sobie w d*** wepchnij i pomaluj się na zielono", bo to tylko niektórych(min. mnie) zniechęca do dalszych działań. Biorę krytykę do serca, ale nie wiem jak byś się czuł/a gdyby Ci wszyscy tak wyjeżdżali -.- |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Takie sztychy prosto w dumę można zatrzymać dla siebie.
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Ja tu takiej obrazy, ani podobnej, w stosunku do Ciebie nie przeczytałem. Bo co niby można napisać, skoro domek naprawdę nie jest za ładny, a nwet okropny? "Tak, super, musisz tylko parę rzeczy poprawić!"- jeżeli chcesz takie komentarze, to zapraszam na forum przedszkolaków.
I jak na początku dostaniesz porządnie po dupie, to później będzie Ci łatwiej ![]()
#17 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mów do słupa a słup jak dup*a.
1.Espirt88. Wydaje mi się że przyjaźnisz się z Miksztanem. Nie broń go tak. Zrozum że jeśli wystawia dom na forum to niech się liczy z krytyką.! Aha. co do domku . W którym byś wolał mieszkać w tym twoim czy w tym http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50362 ?
#18 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc? W moim. Wierzcie mi lub nie, ale nie mówię tak, bo go zrobiłem, ale patrzcie na realia. Ten drugi z pewnością byłby drogi i by się miało jeszcze trochę luksusu, ale ten pierwszy byłby na pewno tańszy, miałby potrzebny sprzęt, łatwiej się w nim odnaleźć. Tak poza tym nie lubię zbyt przesadzonych domów. Ale nie będę tu spamował na temat mojego gustu.
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Tak przyjaźnię się z nim i to, ze go bronię jest logiczne, bo jako przyjaciel nie zostawiam drugiego tak sobie na "pastwę" innych.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|