![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Podloga, ściana, i białe szafki
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naprawdę nie pomyślałam o tym. Chciałam dać inne szafki ale nie miałam znów pasującego stołu... i tak jakoś kiepsko wyszło.
#13 |
Guest
|
![]()
Jedna opinia lekkiej krytyki nie zaszkodzi
![]() Nie podoba mi się ogród. Zabrakło w nim chociaż najwęższej ścieżki do tego "kącika" ze stołem i krzesłami. Na tarasie krzesło Ci się wcięło w okno, ale to chyba nie było zamierzone. Następnym razem sprawdzaj czy Ci nic nie przenika. Plecak w salonie. Nie jestem zwolenniczką superczystości, ale jakoś mi tam nie pasuje. Może przedpokój lub sypialnia byłaby idealnym miejscem? W sypialnie nie podoba mi się ten wieszak z torebką. Powiesiłabym go w hallu, gdzie jest trochę pustawo. Kuchnia jest zimna, zagracona i nie komponuje się z resztą domu. Wiem, jest to część trochę prywatna, gdzie nie muszą wchodzić goście, ale porządek jakiś być musi. Przez rażącą mnie ilość białego koloru wydaje się być duża i nieestetyczna. Łazienka mi się podoba, jednak nad wanną bym zawiesiła oświetlenie w postaci świeczek zamkniętych w kulach (widziałam gdzieś w domu Curio taki, poszperaj trochę). Oczywiście może jakis kosz na bieliznę? To tylko tyle z mojej strony. Pozdrawiam. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła się mi nie podoba. Ogród - nawet fajny, choć na tej fotce gdzie stoi rower i na następnej, wygląda to trochę tak, jakby rośliny były byle jak rozrzucone, fajne oczko.
Salon jest nawet fajny, gabinet też. Sypialnia – taka sobie. Kuchnia – nie wiem czemu, ale te kafle na ścianie bardziej pasują mi do łazienki a nie do kuchni, ale nie jest zła, jedynie ten kosz na śmieci mi przeszkadza. Łazienka – nie podoba mi się ta roślinka i wanna. Ogólnie: nie przeszkadza mi to że w trzech pomieszczeniach jest jedna i ta sama podłoga i kolor ścian, ale fajnie by było gdyby coś miało nieco inny kolor. Lustrzana podłoga mi się nie podoba, tak samo ściany w łazience. Ale domek jest całkiem fajny. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
jaa ;]
mały, prosty i realistyczny + ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Zgroza, żeby tak ładnie budować
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Pięknie!
Mam tylko jedne zastrzeżenie - nie podoba mi się ten pomarańczowy plecak w salonie. Tutaj wszystko elegancko i wQl, a tu tak rozwalony.. Ale i tak 10/10 widać, że włożyłaś w to wiele pracy ![]()
#18 |
|
![]()
Tusia !!!
Dom mi się podoba ![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()