![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Witam po długim czasie nieobecności
![]() Tak długim, że chyba od kiedy jestem modem nie umieszczałam nic w tym temacie, więc jestem ciekawa, czy mój post też będzie oczekiwał na zatwierdzenie ![]() Prezentuję Wam skromny budynek, który nazwałam ul. Fabryczną. Inspiracją do jego powstania była Zelkam i cegły ![]() Oba mieszkania są teoretycznie umeblowane, ale jak Wam wiadomo, po wprowadzeniu rodziny na osiedle tajemniczo znika większość mebli ![]() Na pocieszenie dodam, że kiedy odwiedzicie sąsiada, to jego mieszkanie będzie umeblowane w pełni. __________________________________________________ __ Osiedle składa się z 2 dwupoziomowych mieszkań. Na parceli znajduje się też mały plac zabaw i parking na 2 samochody. Nazwa: ul. Fabryczna Typ parceli: osiedle Rozmiar parceli: 30 x 40 Ceny wynajmu mieszkań: 3 150$ Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas Wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie, Rezydencje i Ogrody. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Załączone aniomowane zasłony by *miki2207* do pobrania ze strony www.simart2.pl __________________________________________________ __ Przejdźmy do prezentacji. Oto budynek od frontu: ![]() Wejście do mieszkania (w tym wypadku sąsiadki): ![]() Na parterze znajduje się salon z aneksem kuchennym: ![]() ![]() ![]() A tutaj alternatywna wersja wystroju: ![]() Mini taras (tak będzie wyglądał u sąsiada): ![]() A oto jak inaczej można go urządzić: ![]() Oto rozkład pomieszczeń na parterze: ![]() A teraz przechodzimy na piętro, gdzie znajdują się odpowiednio: Przestronna i jasno oświetlona łazienka: ![]() ![]() Pokój, który domyślnie służy za pracownię, aczkolwiek w razie potrzeby możecie go przerobić na pokój dla dziecka: ![]() Sypialnia: ![]() Garderoba: ![]() Rozkład pomieszczeń na piętrze: ![]() A z tyłu parceli znajduje się plac zabaw: ![]() __________________________________________________ __ Wiem, wiem, nie popisałam się kreatywnością, bo ciągle te same maxistowskie meble, których zestawy już używałam z tysiąc razy ![]() No ale może komuś się przyda w grze. Mi osobiście ten bydynek pięknie się wkomponował we własną okolicę. __________________________________________________ __ Miłej rozgrywki ![]() __________________________________________________ __ Oczywiście proszę o uszanowanie mojej pracy i niekopiowanie bez mojego wyraźnego pozwolenia prezentacji ani w częsci, ani w całości. Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Björk : 14.11.2010 - 20:52 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|