![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Dzięki zupełnie o tym zapomniałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Nie ma za co xdd.Zawsze do usług.Ja nawet nie próbowałam tego 'ćwicz kroki baletowe'.Też mi coś to przypomniało.
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
temat do zamknięcia.
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
No dobra sprawa się wyjaśniła więc bardzo prozę o zamkniecię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
czyli nie ma szkółki baletowej? a dorosły sim który interesuje sie baletem i ma dziecko które tez interesuje sie baletem (hobby muzyka i taniec) to dorosły może uczyć dziecko wtedy?
a i jedno pytanie nie na temat: na zdięciach czasem widziałam że dzieci puszczają bańki mydlane.moje simy nie maja takiej opcji.moje dodatki to:cpr, nż,cw,oż,bv/p. w którym ta opcja dochodzi? |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Masz na myśli to urządzenie do puszczania baniek mydlanych to chodzi chyba w dodatku Na Studiach ten grzybek nie mam tego dodatku tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45378 coś znajdziesz jeśli o to co chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
nie o to jej chodzi,raczej o to że dzieci puszczają z tego małego opakowania zwykłe bańki...
moje simowe dzieciaki robiły to same,gdy miałam włączoną wolną wolę i nie miały nic do roboty. może to taka samowolna animacja ;p |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
kaja13, jak klikniesz na dziecko to powinna być opcja ''puszczaj bańki'' czy cos takiego
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Mi się ta opcja pojawiła dopiero przy OŻ o_0 Hm..a dorosły może jedynie przekazywać zainteresowania, jeśli ma je rozwinięte w pełni, albo wiedzę, jeśli ma aspirację zdobywania wiedzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|