|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła ma strasznie banalny kształt. nie bardzo mi się podoba.
wnętrze jest bardzo dziwne. taka sama para butów w łazience (omg), salonie i sypialni :confused:. i porozwalane owoce w kuchni O_o. w życiu nie widziałam czegoś takiego. pomijając to wnętrza są nawet ok ale to tylko sam net. wolałam twoje projekty w maxisie. 3,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
Najbardziej nie mogę zdzierżyć tych owoców walających się po podłodze. Bo np u mnie w domu nie zostawia się jedzenie na brudnej ziemi, tylko w jakiejś czystej misce na stole. Nawet jeżeli są to atrapy to przecież można by się o takie cuś potknąć i zedrzeć sobie kolanko, a co gorsza się zabić. Nie chciałabym zostać zamordowana przez gumową cytrynę ![]() Oglądałam twoje poprzednie domki i stwierdzam, że były dużo lepsze. Ten oceniam na 4/10 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
widać, że w domu panuje "Nieład" Taki styl czasami mi się podoba, ale w tym przypadku nie zbyt dobrze kąponuje się z całością moja ocena 8.9/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
mozesz mi wyjasnic, co robia cytryny na srodku podlogi? (bo to chyba sa cytryny?)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kuchnia jest rzeczywiście dziwna, a w całym domu panuje bałagan.
Bardzo podoba mi się lustro w sypialni ;> Ua, i to oświetlenie ![]() +dzięki za dedyk ; *
#6 |
|
![]()
Czemu w kuchni jedzenie leży na podłodze/wisi w powietrzu? W kącie telewizyjnym miska się stopiła z dywanem, poza tym to najładniejsze pomieszczenie. Za to przedobrzyłeś w sypialni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kurcze, gościu przestań już tak pięknie budować, bo normalnie kompleksów się jeszcze nabawię
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam nadzieje że się nie obrazisz ale to jeden z twoich gorszych projektów 7/10
I nie moge się foczekać twoich domów w the sims 3 ^^ |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Z zewnątrz podoba mi się bardzo średnio
![]() ![]() Za to wszystko wynagradza wnętrze- można powiedziec że nawet przyzwoite, choć po nazwie WooHoo spodziewałem sie czegoś bardzej...oryginalnego ![]() ![]() I tak kuchnia jest straszna! Jak łazienka o.O Pozdrawiam!
#10 |
Guest
|
![]()
nie lubię przesadnie nowoczesnych domów, więc bryła mnie się nie podoba (ale ja nie tworzę domów w 2, wiec co tam mogę wiedzieć? xD). jak dla mnie wnętrze jest przyjemne, fajne kolory (aż się zazieleniłam), dużo dodatków z neta. chyba aż za dużo ;D
w kuchni pdoba mnie się oświetlenie. a tak btw, to czemu owoce w kuchni leżą na podłodze? xD |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|