Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się dom `WooHoo` ?
Bardzo... 6 17.65%
Tak... 11 32.35%
Średnio... 6 17.65%
Trochę... 6 17.65%
Nie... 5 14.71%
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.06.2009, 14:28   #1
treys

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: `WooHoo` by Jin

bryła ma strasznie banalny kształt. nie bardzo mi się podoba.
wnętrze jest bardzo dziwne. taka sama para butów w łazience (omg), salonie i sypialni :confused:.
i porozwalane owoce w kuchni O_o. w życiu nie widziałam czegoś takiego.
pomijając to wnętrza są nawet ok ale to tylko sam net.
wolałam twoje projekty w maxisie.
3,5/10
treys jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.06.2009, 18:09   #2
pąpą

Cytat:
Napisał Woltuwa Zobacz post
Aj, Jin. Odwaliłeś kaszankę. Jedyne co mi się podoba to "Łoże Królewskie xD' ", ale i do niego mam zastrzeżenia..

Ale po kolei:

1. Bryła.
Masakra. Jak się nie ma pomysłu to trzeba wejść chociażby na magiczną stronę http://images.google.pl/ i wpisuje się hasła 'bryła', 'modern', 'dom', 'cokolwiek', etc. etc .

Obecna wygląda jak.. nie ważne. W każdym razie stać Cię było na więcej. Dużo więcej. Chyba..

2. Wnętrza.

Łazienka - kolory moim zdaniem źle połączone. Ten zielony chyba nie pasuje do łazienki. Co do drugiego koloru (chyba czerwony - nie widzę dokładnie) - Może byłby fajny, gdyby inna podłoga, ściana i w ogóle aranżacja.. Piękne szklane drzwi. Jak mniemam zaraz obok wejścia do domu jest łazienka. Szanowni Goście mają więc obraz tejże łazienki "na pierwszy rzut oka". (czyt: prywatność należy się i simom.. Tym bardziej w łazience.) Pogubiłeś się z 'zagracaniem'? - Co tam robią bombki na choinkę (tym bardziej o tej porze roku?

Sypialnia - Dlaczego szafki wchodzą w łóżko (bez skojarzeń)? Po co tam szczotka do włosów bardziej przypominająca szczotkę do czesania psa (ta na szafce)? Te trzy biały półki - zbędne, niepotrzebne, nieładne, ... . Pędzli już w ogóle nie rozumiem.. Simy sobie malują po ścianach w czasie nocnych depresji/ataków/czegokolwiek ?

Kuchnia - wydaje się za sterylna. Ten biały odcień kafli niczym z porodówki... No i ten chleb/owoce na podłodze.. Przesadziłeś. Mimo, że to atrapy jest to brak szacunku dla żywności. Brak zlewu? Byłbym w stanie to zrozumieć ("simy myją naczynia w łazience"), ale i tam nie ma umywalki! A schylanie się do wanny, by myć naczynia nie jest ani wygodne, ani praktyczne, ani dobre dla zdrowia, i tak dalej...

Salon - przeraża mnie brak kanapy w takim miejscu - TV jest tylko tutaj i nie ma gdzie się położyć.. Strasznie wąskie pomieszczenie jak na salon :-/

3. Podsumowanie.
Stać Cię na więcej. Tak mi się zdaje. Ale poćwicz budowanie brył i kurka nie rozwalaj przedmiotów gdzie popadnie ! Moja ocena absolutnie nie miała zamiaru Cię obrazić - chciałem wytknąć moim zdaniem błędy i zmotywować Cię do budowania następnych domków.

Do zobaczenia w The Sims 3 (a i dziękuję za dedykację. )
Woltuwa.
podpisuję się rękami, nogami i Bóg wie czym jeszcze.
Najbardziej nie mogę zdzierżyć tych owoców walających się po podłodze. Bo np u mnie w domu nie zostawia się jedzenie na brudnej ziemi, tylko w jakiejś czystej misce na stole. Nawet jeżeli są to atrapy to przecież można by się o takie cuś potknąć i zedrzeć sobie kolanko, a co gorsza się zabić. Nie chciałabym zostać zamordowana przez gumową cytrynę

Oglądałam twoje poprzednie domki i stwierdzam, że były dużo lepsze. Ten oceniam na 4/10
pąpą jest offline  
stare 27.08.2009, 14:01   #3
Mika.

widać, że w domu panuje "Nieład" Taki styl czasami mi się podoba, ale w tym przypadku nie zbyt dobrze kąponuje się z całością moja ocena 8.9/10
Mika. jest offline  
stare 02.06.2009, 19:22   #4
shezza

Reputacja: 13

mozesz mi wyjasnic, co robia cytryny na srodku podlogi? (bo to chyba sa cytryny?)
shezza jest offline  
stare 02.06.2009, 19:56   #5
Iminashi

Reputacja: 13

Kuchnia jest rzeczywiście dziwna, a w całym domu panuje bałagan.
Bardzo podoba mi się lustro w sypialni ;>
Ua, i to oświetlenie
+dzięki za dedyk ; *
stare 03.06.2009, 13:46   #6
Invidia Semper

Czemu w kuchni jedzenie leży na podłodze/wisi w powietrzu? W kącie telewizyjnym miska się stopiła z dywanem, poza tym to najładniejsze pomieszczenie. Za to przedobrzyłeś w sypialni Ja bym nie usnęła w tak klaustrofobicznym pomieszczeniu i tapeta wydaję mi się zbyt pstrokata. Nie ukrywam, że Twoje poprzednie projekty bardziej mi się podobały, więc czekam na ostatnie dwa projekty
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline  
stare 03.06.2009, 15:07   #7
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Kurcze, gościu przestań już tak pięknie budować, bo normalnie kompleksów się jeszcze nabawię Tak na poważnie domek cudowny... Nic więcej nie dodam... No chyba, że... Bardzo dziękuję za dedykejszyn :*

10/10
Charionette jest offline  
stare 03.06.2009, 18:35   #8
Lapis

Mam nadzieje że się nie obrazisz ale to jeden z twoich gorszych projektów 7/10
I nie moge się foczekać twoich domów w the sims 3 ^^
Lapis jest offline  
stare 03.06.2009, 19:05   #9
Gio

Reputacja: 15

Z zewnątrz podoba mi się bardzo średnio Albo powiem szczerze- wcale mi się nie podoba
Za to wszystko wynagradza wnętrze- można powiedziec że nawet przyzwoite, choć po nazwie WooHoo spodziewałem sie czegoś bardzej...oryginalnego Bo odpicowane domki na naszym forum już norma i niczym nie wyróżniasz się swoimi pracami od pozostałych- po prostu dostosowujesz sie masie, która ani trochę nie robi kroku do porzodu, a nawet ostatnio się trochę uwstecznia (wyjątkiem są chyba jedynie prace anioła

I tak kuchnia jest straszna! Jak łazienka o.O
Pozdrawiam!
stare 03.06.2009, 19:17   #10
schogetten
Guest

nie lubię przesadnie nowoczesnych domów, więc bryła mnie się nie podoba (ale ja nie tworzę domów w 2, wiec co tam mogę wiedzieć? xD). jak dla mnie wnętrze jest przyjemne, fajne kolory (aż się zazieleniłam), dużo dodatków z neta. chyba aż za dużo ;D
w kuchni pdoba mnie się oświetlenie.

a tak btw, to czemu owoce w kuchni leżą na podłodze? xD

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania