![]() |
#12 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Żywy (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek ogólnie ładny, ale nie mogłabym w nim mieszkać, bo jest taki nie domowy (masło maślane
![]() Bryła jest fajna tylko te okna mi się nie podobają. ładnie dobrane kolory. Czekam na inne twoje prace! |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładny, nowoczesny domek. Łazienka wygląda bardzo realistycznie, co daje duży plus. Bryła również niczego sobie, jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to sypialnia, która na mój gust jest trochę zbyt modernistyczna i trochę przegadana. Za dużo tam dodatków, po za tym jest za ciemna. Ja wolę chyba takie bardziej klasyczne w jasnych kolorach. Po za tym wszystko ładnie ze sobą współgra. Kolory świetnie dobrane. Salon jest przecudowny, tak jak i taras. Zazdroszczę talentu w tworzeniu domku ;-d
Myślę, że 9,5/10. ![]() Pół punkta za tą sypialnie (;
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zewnątrz
Podjazd: skoro tam jest kwiat, to jak Simowie przejadą samochodem do garażu...? - Roślinność: lubię, gdy jest dużo drzew, krzewów, kwiatów...+ Bryła: nawet, nawet, aczkolwiek mało podoba mi się ta duża ilość okien, zwłaszcza z tyłu... +/- Wewnątrz Garaż: trochę mało w nim rzeczy, a sam samochód jest ładny ![]() Jadalnia (jak się domyślam): kolory krzeseł pasują do ścian, ciekawe ustawienie stołu ;] + Przedpokój (jak się domyślam): a nie za dużo trochę tej zieleni? faktycznie, ładny i wiosenny kolor, ale żeby aż tak...? i podoba mi się ta komoda, czy co tam jest xD +/- Salon: pełno zieleni, a tu nagle walisz takim pomarańczem... nie pasuje on do zielonego bilarda ![]() Łazienka: róż, biel, brąz? nieee... podoba mi się tylko ustawienie mebli ![]() Sypialnia: czerń i biel ![]() Taras: ładny, ciekawe są te okna w wodzie, a może to się tylko tak odbija? xD no ale... + Razem: 6 minusów, 8 plusów (dobrze policzyłam? xD) Czyli: chatka niczego sobie, przeważają plusy, modern... Ocena liczbowa: 8,5/10 Pozdrawiam ;]
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła nie bardzo mi się podoba, za dużo okien. Ogród może być, basen mi się nie podoba.
Kuchnia - ładnie dobrane kolory. Salon - nie podoba mi się dywan. Łazienka jest brzydka, nic mi się w niej nie podoba. Sypialnia - za ciemna. Ogólnie: dom jest taki sobie. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dom robi wrażenie,ładny jest.
Ale przedobrzyłeś z tym wszystkim,jest za dużo ozdób.Można się w tym pogubić.Bryła nawet nawet,ta duża liczba okien mi się nie podoba.Styl fajny,taki nowoczesny (: 6/10 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 15
|
![]()
W zasadzie nie mam nic do powiedzenia więcej, aniżeli napisali moi poprzednicy. Ja tylko dodam od siebie, że tym domkiem zrobiłeś krok do przodu w swej karierze architekta
![]() Pozdrawiam!
#19 |
Guest
|
![]()
Dom Moich Marzen!! Cudownie!!
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()