![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o laptop to wydaje mi się, że to jednak nie to, ponieważ nigdy nie było żadnego problemu z Sims 2 na nim. Nic nowego nie instalowałam, a tu nagle taki zonk. Spróbuję ściągnąć program, o którym wspomniałeś. Oby pomogło (przynajmniej na komputerze stacjonarnym). EDIT: Niestety w/w program niewiele zdziałał. Nadal są problemy. A najciekawsze jest to, że kiedy chcę usunąć The Sims 2 z menu-start wyskakuje mi komunikat żeby najpierw usunąć wszystkie dodatki. Gdy usunę Simsy z "pliki programów", a następnie szukam w systemie plików "the sims" nic nie ma, a po instalacji nadal pojawia się komunikat o zwierzakach. Ostatnio edytowane przez Lexie : 23.06.2009 - 11:21 |
|
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie ma żadnych wpisów.
Teraz już komputer nie żąda żadnego konkretnego dodatku. Po zainstalowaniu pojawia się tylko komunikat: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić." |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
EDIT: Już udało mi się włączyć. Okazało się, że w rejestrze sustemu miałam plik SimPE. Usunęłam go i wszystko inne związane z Simsami, zainstalowałam poniwnie i już wszystko działa. Lexie, polecam ci zrobić to samo ![]() @starlight: MODRUJĘ! Ostatnio edytowane przez Starlight : 02.09.2010 - 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|