![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
kontynuuj
![]() ![]() Co to twojego prologu, trochę mało zdjęć, ale rozumiem, że na razie miało być trochę tajemniczo ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
szału nie ma ^^
no cóż, jak narazie odcinka nie będzie, bo mi simy szwankują... zobaczymy co to będzie...
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
już bardzo mi się podoba
![]() pisz pisz dziewczyno ![]() ![]() podobają mi się te klimaty - osiedla, gangi jakieś, dilerzy i wgl ![]() czekam na 1 odc. i na pewno nie ja jedna ![]() Pozdrawiam ![]() Odessa ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie piszesz. Gdy przeczytałam pierwsze zdanie wiedziałam, że muszę przeczytać następne, i następne, i następne.
Zdjęcia b. ładne. Ogólnie fs zapowiada się ciekawie, ale ocenię po 3 odc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
kiedy dasz odcinek?
dawaj juz ;p |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
odświeżam temat, ponieważ w ciągu najbliższych 48 godzin (mam nadzieję) zostanie opublikowany pierwszy odcinek "osiedla". możecie wyczekiwać go na ekranach swoich komputerów najszybciej od jutra. : D
![]() |
#17 |
|
![]()
Lorette - pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na gg? ;p Potrzebujesz wczymś podobno mojej pomocy. Z simami już wszystko ok, więc z pewnością mogę ci pomóc
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
och kurczę. nie mogę się doczekać. co do fs:
sam tytuł mnie zachęcił. 'settlement', kojarzy mi się z lamentem. zdjęcia - świetne. to jak opisujesz, łatwo sobie wyobrazić. nie u wszystkich tak jest (np. 'ubrała się na różowo i wyszła' jest dla mnie nielogiczne o_o''). jeszcze z głosem jaki sobie dorabiam w myślach czytając to, ach... 10/10 + na drugim zdjęciu, ręce pawła są dziwne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Świetne! Wciągające, inne niż wszystkie. Te zbliżenia na zdjęciach strasznie pobudzają wyobraźnię. Zanim przeczytałam- obejrzałam zdjęcia i wtedy moim pierwszym skojarzeniem było jakieś zabójstwo.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo ladne opowiadanie, swietne opisy, realistyczne. Zdjecia sa mistrzowskie. Czekam z niecierpliwoscia na 1. odcinek ^^.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|