![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
eee a ja myslalem ze to fajnie wygląda
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
WOW! naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem i szanun dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo spodobała mi się także rabata, która jest bodajże na 6 zdjęciu... rewelacyjny pomysł, sama bym na to pewnie nie wpadła... znalazłam chyba tylko jedną wadę, którą bym zmieniła, a mianowicie łazienka na parterze wydaje się być byt ciemna i ma trochę niewypełnionej przestrzeni, ale może chodziło Ci, aby było skromnie ![]() kończąc stwierdzam, że domek jest świetny!!! |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bryła i podłoga w kuchni. Ogród też nie ejst zbyt 'bogaty' w rośliny. Fajne, duże okna, ale za ciemna łazienka. Ogólnie jak na pierwszy dom nie jest źle
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy domek to jest całkiem ładny, można by się przyczepić do bryły, ma taki dziwny kształt trochę. Uważam ze zewnętrzne ściany domku, o wiele lepiej by się prezentowały w jaśniejszej tonacji, nie podobają mi się te wszechobecne brązy, kolor ścian, dachu itd., w pierwszej łazience jest także zbyt pusto. Najbardziej podoba mi się salon i to ze użyłeś takich dużych okien
![]() |
![]() |
#16 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ogólnie dom jest ok. No może ta łazienka... Za ciemna...
7/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię, gdy ludzie dają jakieś linki zamiast wstawić zdjęcia bezpośrednio do postu, ale dla ciebie jakoś zrobiłam wyjątek i kliknęłam.
I chyba więcej tego nie zrobię. Nie podobało mi się to, że musiałam jeszcze klikać w jakąś galerię, żeby zobaczyć zdjęcia, później znowu klikać na strzałki, żeby się pokazały następne a na końcu jeszcze kliknąć na drugą stronę. Zdjęć jest za dużo i większość nie przedstawia nic ciekawego. Sztuką wybrać jest najlepsze ujęcia. W środku nic zachwycającego. Domek poprawny, salon wydaję się trochę "ciężki", zbyt ciemna jest również łazienka, mam wrażenie, że przytłacza sima w środku. Nie podoba mi się, że komin wystaje w drugim pokoju, wypadałoby go obudować. Razi mnie również biurowa roleta panelowa w łazience na zdjęciu 24 i brak jakichkolwiek firanek. Nie lubię gołych okien. Ogólna ocena 4/10. Sposób prezentacji i ilość zdjęć osłabiła ocenę. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
A, dam 8/10
(Moim zdaniem wchodzenie w jakieś linki jest niewygodne ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|