|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy mój dom Ci się podoba? (jak chcesz go pobrać napisz na PW) | |||
świetny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 20.00% |
fajny, dobry ale nie podobami się.... |
11 | 31.43% |
fajny, dobry |
15 | 42.86% |
o fuj ble <wymiotuje> |
2 | 5.71% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła, ale jak dla mnie za dużo okien. Ogród może być. Fajny pomysł z oczkiem, ale ciekawiej by wyglądało gdybyś przy trawie zrobił takie delikatne przejście z ziemi do wody.
W łazience nie podobają mi się kolory, ten blat szafek nie jest za ciekawy, raczej nadający się do kuchni. Pomieszczenia są troche za ciemne i puste. Kilka drobnych zmian z kolorami, dodać troche rzeczy, ozdób i dom byłby bardzo ładny ![]() |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bardzo fajna bryła. Ale jakoś do gustu nie przypadły mi wnętrza. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego. No nic:
8/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
dzięki za wasze komenty, będę wstawiał tu domy częściej ten dom nie jest mój stylowy (mój styl jest zupełnie inny) ja temu simowi w biografii wpisałem że marzy o domku drewnianym całym z drewna no i taki mu zrobiłem to jest inaczej domek na zamówienie.
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm.. nie znam się na budownictwie z TS3, ponieważ ich nie mam, ale bardzo spodobała mi się bryła. Wnętrza wydają się być puste, jest w nich tylko to, co niezbędne, mieszkanie w takim pomieszczeniu nie przynosiłaby mi przyjemności.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ciekawie prezentuje się zewnątrz, lecz i mi brakuje tu kwiatów. Fakt w środku trochę zbyt ciemno, pewnie chciałeś uzyskać efekt nowoczesności
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Dom jest bardzo ładny od zewnątrz. Ładny kolor, okna kontrastują ze ścianami zewnętrznymi, kolumny i kolor fundamentów też.
Tak mi się wydaje, że okien masz trochę dużo Oo? A wewnątrz jest dobrze. Tylko nie podoba mi się to, że wszystkie podłogi i ściany są wykonane z drewna. Oczywiście poza łazienką, gdzie możemy dostrzec kafelki ścienne i podłogowe. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
bardzo podoba mi się otoczenie w którym umieściłeś dom. bryła ma dobrane kolory. ogród przypominia mi mój który dziś zbudowałam
![]() ![]() 7,5/10 tak na zachętę ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Powiem krótko: Bryła mi się podoba, ogród nie, wnętrze tak, tylko jest w nich trochę za pusto i za ciemno 7
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ciemno, ciemno, ciemno...!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|